Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.839
- Поени од реакции
- 52.875
Погба и Геце за Меси.Епа дај тогаш за Погба да се договориме.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Погба и Геце за Меси.Епа дај тогаш за Погба да се договориме.![]()
Кој беше тој Геце?Погба и Геце за Меси.
Од цела лига само со Донев неам трансфер направено, од што не знае што сака.Со Дани само Дракслер за Денис Суарез мислам и толку, него рејтинг не го ни интересира. xD
Последниов пат добив се што ми требаше а дадов нешто што не ми функционираше :Д Пекол хахахаМе изеде последниов пат, едина корист што дојдов до Годин преку Милер.![]()
Последниов пат добив се што ми требаше а дадов нешто што не ми функционираше :Д Пекол хахаха
Гризман сезонава ме гура ептен, а повреден ми беше едно 4-5 утакмици.
Да бе, не можеш да ме заебеш мене како сите други (освен Клипче), па одма не знам што сакам. Јас цело време ти кажувам конкретно за шѕо би можеле да се договориме.Од цела лига само со Донев неам трансфер направено, од што не знае што сака.Со Дани само Дракслер за Денис Суарез мислам и толку, него рејтинг не го ни интересира. xD
Кој беше тој Геце?Ти викам што бараш за Погба кажи да се договориме, заеби го Меси штом не го сакаш. xD
Миралем Пјаниќ и Џон СтоунсДа бе, не можеш да ме заебеш мене како сите други (освен Клипче), па одма не знам што сакам. Јас цело време ти кажувам конкретно за шѕо би можеле да се договориме.
Ете гледајќи ми го тимот и тоа што немам играчи за средина, каква реална понуда би ми направил за Погба?
Па те прашувам што бараш xD
Погба ми е играч од најдобрите 11. Ако ти давам играч од најдобрите 11, очекувам играч од најдобрите 11. ЕдноставноПа те прашувам што бараш xD
Е Пјаниќ од каде е?Погба ми е играч од најдобрите 11. Ако ти давам играч од најдобрите 11, очекувам играч од најдобрите 11. Едноставно![]()
Два пати стартер, 10 пати од клупа ти влага.Многу битен играч ти е.Е Пјаниќ од каде е?
Да ти го дадам Бускетс за Погба и Саул (кога ќе му истече банот)![]()