Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување
Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Која саботажа ми ја прави играва не е можно. :pos: :pos:

10 шута у оквир, према еден и тоа од пенал и пораз 0-1 :pos:
Следно коло ќе изгубиш со десет шута у твој гол не се сеќирај. Пак бурки нека ти брани. Ене го ноер цела сезона само 13 гола има примено.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.756
Поени од реакции
43.944
Следно коло ќе изгубиш со десет шута у твој гол не се сеќирај. Пак бурки нека ти брани. Ене го ноер цела сезона само 13 гола има примено.
Ќе се браниш ти, нема да ти се ризикува пораз. Мада победа те носи во борба за титулата. xD

Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Ќе се браниш ти, нема да ти се ризикува пораз. Мада победа те носи во борба за титулата. xD
Спремам тактичко изненадување :misticen:

Сеа ќе изгубам седум еден и сите ќе ме цитирате...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.756
Поени од реакции
43.944
Заслужен ремет си јадам, јебига. Лигава станува преинтересна, тоа ми се допаѓа. Доминација како таа од првата сезона никогаш нема да се повтори. :P

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.229
Џoнџo Шелви гo прoдaдoв зa 2м+Кaнте

Сегa Кaнте имa рејтинг 92 и вреди 28м :D

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Емотивни сцени на Олимпико во Рим по вчерашниот меч меѓу Рома и Интер.. Трансфер бомбата која веќе беше најавена, вчера беше и официјално потврдена од двата клуба, па така, последниот меч за Рома го одигра Марко Ројс, кој беше испратен со огромен аплауз од навивачите на римската волчица. Тој преоѓа во вчерашниот противник на Рома, Интер, а фановите на овој клуб по вчерашниот меч му посакаа добредојде со песни и скандирања. Од екипата на Интер, пак, во главниот град пристигнува Лука Модрич, кој истотака беше во центарот на вниманието синоќа, откако беше дочекан со громогласни скандирања на трибините на Олимпико (не настапи поради повреда). Претходно, во екипата на Рома пристигнаа Криховијак и Миранда, а во спротивен правец замина Матуиди.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.229
Мене Матуиди ми го нудеше за Канте+Пако

Kajgana Shop

На врв Bottom