iLoveРАКОМЕТ
kajganer
LimeWire?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво сакам сега некој ако знае програм со кој ќе можам да снимам музика пуштена од компјутеров на пример пуштам песна на винап и со некој програм да ја снимам истата ? Потребно ми е за да снимам едни мелодии од интернет никако не се симињаат ако знае некој да ги симне или да ги сними некако да ми ги прати оти многу ми се добри ? еве тука се тие во downloads ?
LimeWire?
Ако не ти иде така пробај со internet download manager (сигурно може ама мислам дека само на ИЕ)Здраво сакам сега некој ако знае програм со кој ќе можам да снимам музика пуштена од компјутеров на пример пуштам песна на винап и со некој програм да ја снимам истата ? Потребно ми е за да снимам едни мелодии од интернет никако не се симињаат ако знае некој да ги симне или да ги сними некако да ми ги прати оти многу ми се добри ? еве тука се тие во downloads ?
Македонско XP - torent/link ( да не е rapidshare or smth ) има ли ?

ај ако знае некој за програма која би спрецила данлодирање, од интернет истата да работи на пасворд да дозволи или не данлодирање на песни или клипови,
Торрент?