Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здраво сакам сега некој ако знае програм со кој ќе можам да снимам музика пуштена од компјутеров на пример пуштам песна на винап и со некој програм да ја снимам истата ? Потребно ми е за да снимам едни мелодии од интернет никако не се симињаат ако знае некој да ги симне или да ги сними некако да ми ги прати оти многу ми се добри ? еве тука се тие во downloads ?

Здраво сакам сега некој ако знае програм со кој ќе можам да снимам музика пуштена од компјутеров на пример пуштам песна на винап и со некој програм да ја снимам истата ? Потребно ми е за да снимам едни мелодии од интернет никако не се симињаат ако знае некој да ги симне или да ги сними некако да ми ги прати оти многу ми се добри ? еве тука се тие во downloads ?

Провери преку DownThemAll, екстензијата за Firefox. :smir:

Може ли некој да ми даде линк по ПП за една програма незз како се викаше коа ќе унинсталираш некоја програма игра или слично... потоа го пушташ програмот и ти дава што последно си унинсталирал и што останало од него парчинја и ги чисти. Фала однапред

Ај ако можи некој нека ми дади програма од обична песна да направам видео клип мислам да му ставам слики..

имам win movie maker со него неможам или јас незнам па да пробам со нешто друго ако има т.е ако постои што се надевам.позз

Jas go koristam Adobe Premier Pro ne e nesto kompliciran

Ако не ти иде така пробај со internet download manager (сигурно може ама мислам дека само на ИЕ)

Добра програма за снимање на интернет радио? (Само да не е некој трајл или демо.) :pipi:

Ми треба добар антивирус,или Kaspersky keys ама некои понови,да не се сите blacklisted :smir:

ај ако знае некој за програма која би спрецила данлодирање, од интернет истата да работи на пасворд да дозволи или не данлодирање на песни или клипови,

ај ако знае некој за програма која би спрецила данлодирање, од интернет истата да работи на пасворд да дозволи или не данлодирање на песни или клипови,

Не верувам дека постои такво нешто.

Пробај на пример, симни некој Download Accelerator / Manager, инсталирај го, направи сите download-ирања да идат преку него и после во програмот намести да не симнува никаков фајл од нет (zip, rar, mp3...)

Што бе торент?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom