iLoveРАКОМЕТ
kajganer
Линк за торрент да даунлодирам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво сека ќе ми треба помош кој знае со кој програм можам да напишам некој текст и тој да го изговори ама не обично како некој робот туку како во песниве што се што има зборување нешто мислам ако може и ако постои таков програм ? потребен ми е за да напишам некој текст нешто зборување и да му додадам музика за да почиња како песна некоја можно е ова ? или само си фантазирам ?
Не да биде како човек туку нешто некој ефект да има ти не си ме разбрал јас сакам гласот да не биде чист роботски туку со некој ефект најдов нешто на нетов јас така викање нешто како испалшен човек да зборува и со такви некои ефекти да биде .Ако очекуваш оригинал како човек да зборува, ти си се(мрднал).
Чим нејќеш роботски, оди пробај го тој што го има од XP наваму во контрол панел. (Speech нешто....)
Kako хардвер мислиш? Оди купи си![]()
Не беПрограм за од ПЦ да праќам на мобс..
![]()
Не беПрограм за од ПЦ да праќам на мобс..
![]()
C:\WINDOWS\system32\fsquirt
едно прашање: програма со која од филм ке сликам слики... овие шо ги имам на копјутер нр биваат. хелп
не може така иам пробано, тоа само ако сликам вака нешо... мислев на програма некоја