Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уат?
тоа ти е адобе флеш...и е правено во адобе флеш...лолЈа барам програмата таа што е аниматор в.с анимејшн шо се тепаат дали има таква програма?
или тоа е Фејк - Местенка
Поздрав брЗ Одговор!
Јас користам GOM Player за гледање филмови и со Print Screen се си е во ред. Пробај.
едно прашање: програма со која од филм ке сликам слики... овие шо ги имам на копјутер нр биваат. хелп
како бе програма за симнување на филмови? филмови се симнуваат преку Рапидшеер линкови или преку торрентиМи треба некоја програма за симнување филмови,бесплатна да е :smir:
Епа изгледа немаш Флеш Плејер за Гугл Шорм, пробај со Мозила, ИЕ, Опера или Сафариве молам кажете ми во најбрз рок, а пожелно е вечерва, решение за проблемов:ми недостасува некој кодек, со кој ке можам да гледам клипови на а1 телевизја конкретно, цел ден пробувам да ги отворам клиповите, но никако да се отворат, пишува ready, и кликам нa play, но никако да ги отвори. Kористам google chrome пребарувач. Ве молам за помош
Епа изгледа немаш Флеш Плејер за Гугл Шорм, пробај со Мозила, ИЕ, Опера или Сафари![]()
ве молам кажете ми во најбрз рок, а пожелно е вечерва, решение за проблемов:ми недостасува некој кодек, со кој ке можам да гледам клипови на а1 телевизја конкретно, цел ден пробувам да ги отворам клиповите, но никако да се отворат, пишува ready, и кликам нa play, но никако да ги отвори. Kористам google chrome пребарувач. Ве молам за помош
@Cayman
Нели ти дава да ги слегнеш кодеците од нет? Оти кај мене порано така имаше му дадаво Find It или така нешто слично,ги најде ги слегна во documents и си работеше нормално. Ако не бива нз друго решение јас.
како бе програма за симнување на филмови? филмови се симнуваат преку Рапидшеер линкови или преку торренти![]()
Epa koga ke si gi najdes filmovite preku torenti ke si gi simnuvas preku LImeWire, BitTorreent, BotVomet ITNЕ има и посебни програми,како Lime Wire,нешто во тој стил барав :smir:
Epa koga ke si gi najdes filmovite preku torenti ke si gi simnuvas preku LImeWire, BitTorreent, BotVomet ITN![]()
ок:smir:Иначе ако ти треба торент од некој филм кажувајЕ на оваа директно ги наоѓам и ги симнувам :smir: А преку BitTorrent повеќе мб ми идат за upload а помалку за download :smir: