Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми треба некоја програма за симнување филмови,бесплатна да е :smir:

Ја барам програмата таа што е аниматор в.с анимејшн шо се тепаат дали има таква програма?
или тоа е Фејк - Местенка
Поздрав брЗ Одговор!

Ја барам програмата таа што е аниматор в.с анимејшн шо се тепаат дали има таква програма?
или тоа е Фејк - Местенка
Поздрав брЗ Одговор!
тоа ти е адобе флеш...и е правено во адобе флеш...лол
0,1425,sz=1&i=159023,00.gif

Јас користам GOM Player за гледање филмови и со Print Screen се си е во ред. Пробај.

Изгледа мислеше повеќе слики, како овие подоле.

28a5il5.jpg

едно прашање: програма со која од филм ке сликам слики... овие шо ги имам на копјутер нр биваат. хелп

Еве имаш тука клик само 30 дена.

Ми треба некоја програма за симнување филмови,бесплатна да е :smir:
како бе програма за симнување на филмови? филмови се симнуваат преку Рапидшеер линкови или преку торренти:toe:

ве молам кажете ми во најбрз рок, а пожелно е вечерва, решение за проблемов:ми недостасува некој кодек, со кој ке можам да гледам клипови на а1 телевизја конкретно, цел ден пробувам да ги отворам клиповите, но никако да се отворат, пишува ready, и кликам нa play, но никако да ги отвори. Kористам google chrome пребарувач. Ве молам за помош

ве молам кажете ми во најбрз рок, а пожелно е вечерва, решение за проблемов:ми недостасува некој кодек, со кој ке можам да гледам клипови на а1 телевизја конкретно, цел ден пробувам да ги отворам клиповите, но никако да се отворат, пишува ready, и кликам нa play, но никако да ги отвори. Kористам google chrome пребарувач. Ве молам за помош
Епа изгледа немаш Флеш Плејер за Гугл Шорм, пробај со Мозила, ИЕ, Опера или Сафари:toe:

Епа изгледа немаш Флеш Плејер за Гугл Шорм, пробај со Мозила, ИЕ, Опера или Сафари:toe:

Мислам дека не е до флеш плеерот. Кај мене со winodows media 10 отвараше нормално, со windows media 11 несака. Истото го покажува само ready...

@Cayman

Нели ти дава да ги слегнеш кодеците од нет? Оти кај мене порано така имаше му дадаво Find It или така нешто слично,ги најде ги слегна во documents и си работеше нормално. Ако не бива нз друго решение јас.

@Cayman

Нели ти дава да ги слегнеш кодеците од нет? Оти кај мене порано така имаше му дадаво Find It или така нешто слично,ги најде ги слегна во documents и си работеше нормално. Ако не бива нз друго решение јас.

Таа опција ја има кај фајрфоксот, автоматско барање/инсталирање на фајловите/кодеците/плеерите или што и да недостига...

како бе програма за симнување на филмови? филмови се симнуваат преку Рапидшеер линкови или преку торренти:toe:

Е има и посебни програми,како Lime Wire,нешто во тој стил барав :smir:

Epa koga ke si gi najdes filmovite preku torenti ke si gi simnuvas preku LImeWire, BitTorreent, BotVomet ITN:vozbud:

Е на оваа директно ги наоѓам и ги симнувам :smir: А преку BitTorrent повеќе мб ми идат за upload а помалку за download :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom