Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.ulead.com/dmf/runme.htm trial е, ама ке ти сврши работа (бара моќна машина)

Optional Requirements:

• Intel® Pentium 4 HT,3.0 GHz, AMD Athlon™ 64 3800+ or higher is required when capturing and burning directly from DV/TV Tuner to DVD discs
  • 1GB RAM or above
  • USB1.0/2.0 or PCI capture devices compliant with WDM standards and PC cameras
  • IEEE-1394 (FireWire) I/O devices compliant with OHCI standard cards for use with HDV/DV/D8 camcorders
  • PCI, TV tuner, or USB capture device for analog capture (WDM support)
  • Windows® compatible HD DVD, Blu-ray, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM or CD-R/RW drive
  • 10 GB of available hard drive space or higher for DVD disc burning
  • 30 GB of available hard drive space or higher for 3 hours of HD-quality video capturing

http://www.ulead.com/dmf/runme.htm trial е, ама ке ти сврши работа (бара моќна машина)

Optional Requirements:

• Intel® Pentium 4 HT,3.0 GHz, AMD Athlon™ 64 3800+ or higher is required when capturing and burning directly from DV/TV Tuner to DVD discs
  • 1GB RAM or above
  • USB1.0/2.0 or PCI capture devices compliant with WDM standards and PC cameras
  • IEEE-1394 (FireWire) I/O devices compliant with OHCI standard cards for use with HDV/DV/D8 camcorders
  • PCI, TV tuner, or USB capture device for analog capture (WDM support)
  • Windows® compatible HD DVD, Blu-ray, DVD-R/RW, DVD+R/RW, DVD-RAM or CD-R/RW drive
  • 10 GB of available hard drive space or higher for DVD disc burning
  • 30 GB of available hard drive space or higher for 3 hours of HD-quality video capturing

Ima nekoj Tutorial za ova sto kaza??ß
DVD MovieFactory® 6 Plus

A nekoja drugo Programce da ne znae nekoj??? za takiv rabotii??

Програма што следи се што се случува со компјтерот, што прави корисникот, прави принтскринови и така натаму . . . . имав една ама не знам како се викаше а може и веќе ја немам.

Благодарам

Програма што следи се што се случува со компјтерот, што прави корисникот, прави принтскринови и така натаму . . . . имав една ама не знам како се викаше а може и веќе ја немам.

Благодарам

Perfect Keylogger

Некој да ми даде торент или слично за Polyglot 7 ама да има македонски речник во него? Најдов само со бугарски и руски:tapp: ....а ми треба со македонски..сполај му на тој шо ке ми најде!:back:

TRAKTOR PRO МАС

Ми треба добра верзија , затоа што спуштив преку 15 до сега кои работат 15-30 минутки и прекинува со работа...
Хм....
Помош доколку е можно

Македонско XP - torent/link ( да не е rapidshare or smth ) има ли ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom