G
grande-juve
Гостин
Ете кој ги пуштал по нет двд скринерите..
Ете кој ги пуштал по нет двд скринерите..
9gag читаат кајгана форумJас би одела со хронолошки редослед по release date
IV, V, VI, I, II, III, VII, Rogue One
Бла бла бла бла. Не туку се жали, 500 евра плата земаш месечно за тоа.Ja pre bi rekol socuvstvo do kolegata.
Rado bi moderiral fudbal fan clubs, politika i religija mesto fucking internet televizii. Duri i za pomalku pari odosto sea.
So dzimi em pojma nemame so se desava so spamot em briseme po 30tina prijavi i 10tina strani redovno. Neka mu e so srekja navistina.
Еве ти, само колку да можеш да го додадеш, не можев да ставам многу податоци од мобилен. Само наслов и plot summary имаш. http://letterboxd.com/film/daleko-nebo/За прв пат до сега ми се дешава некој филм да сакам да го додадам на Летербокс како гледан, а истиот да го нема во базата на сајтот. Читав овде дека може да се додаваат филмови во базата, но не можев да најдам, па доколку е тоа возможно, ќе замолам за една мала услуга. Дали би можел некој да го додаде?
Се работи за југословенски филм Далеко Небо.
Asssasin creed stanuva zbor?Јас никогаш ги немам играно игрите, хаотичен е филмот, кажав и претходно, премногу кратко трае за да се пренесе таа приказна. Тепачките ми се свиѓаа, визуелниот дел беше супер, ама како што кажа и драгонскај погоре со гифот, цел филм си таков, некаде последни 20 минути почнуваш да ги разбираш работите како се уствари. Ама од друга страна ќе прават уште делови, па можеби уште ќе ја разработуваат цела приказна, па како целина ќе биде одлично.
далеку подобри сцени има филмов од твојава.
Ауф!
Не, не, не. Оваа беше кулминационата точка, според мене.далеку подобри сцени има филмов од твојава.
Ах, што не кажувате дека немам изгледано ваква перфекција од филм. Ах!Вака Злате