Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.115
Ja pre bi rekol socuvstvo do kolegata.

Rado bi moderiral fudbal fan clubs, politika i religija mesto fucking internet televizii. Duri i za pomalku pari odosto sea.

So dzimi em pojma nemame so se desava so spamot em briseme po 30tina prijavi i 10tina strani redovno. Neka mu e so srekja navistina.

Ps mi se glea harry potter za praznicive ffs.
Uste ne sum ja skinal godinava so film. Sakam da e specijalno, so prigusena temnina. I da ne boli. :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.996
Поени од реакции
37.286
Ja pre bi rekol socuvstvo do kolegata.

Rado bi moderiral fudbal fan clubs, politika i religija mesto fucking internet televizii. Duri i za pomalku pari odosto sea.

So dzimi em pojma nemame so se desava so spamot em briseme po 30tina prijavi i 10tina strani redovno. Neka mu e so srekja navistina.
Бла бла бла бла. Не туку се жали, 500 евра плата земаш месечно за тоа. :P

B

Blade Torch

Гостин
Асасинс 3D-то како? Имаше нешто спектакуларно :ROFLMAO: направено, или може и 2D да му се отиде?
Последниот пат гледав 2D новиот Старворс, па читав некој го фалеше 3D-то :(

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.892
Поени од реакции
6.166
За прв пат до сега ми се дешава некој филм да сакам да го додадам на Летербокс како гледан, а истиот да го нема во базата на сајтот. Читав овде дека може да се додаваат филмови во базата, но не можев да најдам, па доколку е тоа возможно, ќе замолам за една мала услуга. Дали би можел некој да го додаде? :)
Се работи за југословенски филм Далеко Небо.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.996
Поени од реакции
37.286
За прв пат до сега ми се дешава некој филм да сакам да го додадам на Летербокс како гледан, а истиот да го нема во базата на сајтот. Читав овде дека може да се додаваат филмови во базата, но не можев да најдам, па доколку е тоа возможно, ќе замолам за една мала услуга. Дали би можел некој да го додаде? :)
Се работи за југословенски филм Далеко Небо.
Еве ти, само колку да можеш да го додадеш, не можев да ставам многу податоци од мобилен. Само наслов и plot summary имаш. http://letterboxd.com/film/daleko-nebo/

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.211
Поени од реакции
8.312
Јас никогаш ги немам играно игрите, хаотичен е филмот, кажав и претходно, премногу кратко трае за да се пренесе таа приказна. Тепачките ми се свиѓаа, визуелниот дел беше супер, ама како што кажа и драгонскај погоре со гифот, цел филм си таков, некаде последни 20 минути почнуваш да ги разбираш работите како се уствари. Ама од друга страна ќе прават уште делови, па можеби уште ќе ја разработуваат цела приказна, па како целина ќе биде одлично.
Asssasin creed stanuva zbor?
tesko 2 del epten se lizna na boxoffice vo zarabotuvacka.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
http://www.nytimes.com/2017/01/05/movies/terrence-malicks-song-to-song-will-open-sxsw.html?_r=0

Конечно 17 Март ни доаѓа Малик со нив филм ништо од насловот Weightless :pos: а баш ми се свиѓаше.Овој пат насловен Song to Song очекујем луди стварчици дефинитивно кино ама пази чоече каква екипа собира Гослнг,Портмант,Фасбендер <3 ама да признаеме Фасбендер и Гослинг стануват омилени на публиката и со причина Гослинг е поише за девојчињата да мастурбират ама у секој случај е добар си има позадина прв од него го изгледав Блуе валентине да да поголемиот дел од луѓето го кажуват нотебук али у мојов случај не беше така па Драјв и да не ги редам ја иам изгледано цела филмографија што сакам да кажам има оставено добри филмчиња (y) Фас актериште посветен е дечкото у шејм го сретнав за прв пат али капа доле инаку од Weightless можа да ви понудам само ова со оглед на тајмингов ќе ве кутне одма ама и да уживате : ) инаку ајде малце избегав али коа почнав више греота е да не довршам Моби иако повлечен од јавнста и е крајно нерасположен за турнеја го извади овој албум Long Ambients 1: Calm. Sleep почит до небото и назад.

Ајде да го преслушаме заедно во мракот јас и ти.
Ти ветувам ќе уживаш во секоја секунда.
Лека ноќ.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.996
Поени од реакции
37.286

Kajgana Shop

На врв Bottom