Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
И шо мислите за HP & the Cursed Child?
Ни одблиску добар како претходните. Избрзан, површен. Али се на се, добар treat.И шо мислите за HP & the Cursed Child?
Од каде ја набави ? Интернет или беше во Хрватска / БиХ ?
Директно од Црна Гора.Од каде ја набави ? Интернет или беше во Хрватска / БиХ ?
4-тата книга некој ја продава на старо. Види на темата каде што се продаваат или пак се бараат да се купат одредени книги. Цената мислам беше нешто помеѓу 350-450 ден. Последните 2 барај ги во Мамут. Уште е енигма каде е нивното ново седиште (затоа што она во Центар го затворија), и ако не се лажам, книгите јас на ново ги купив 590 или 690 ден. Во другите книжарници нема да ги најдеш под 1000 ден.Дечки, знае некој дали и каде може да се најдат книгите? Дали ги има сеуште..зборам за преведени, англиските ги најдов.
Евентуално Фантастик Бистс уште тие 2 дела. Првиот дел е одличен, приказната е онака, да речеме добра и се надевам дека продолжението ќе биде поврзано барем со дел од старите добро познати карактери (освен со Гриндевалд, за кој знаеме дека е фатен, но не знаеме дали ова се случува пред или по легендарната битка). Јас се надевам дека е пред затоа што сакам да го гледам Деп во уште 2 продолженија, со Дамблдор млад и нормално таа битка која ги променила настаните. Па јас би сакал да се приклучи и приказната на Том.Ќе има ли продолжение на ХП ?
Некаде гледав како веќе се прави продолжението и во главни улоги се децата на Хари, Хермиона, Рон итн
Работат се’ додека се гледа. А и веројатно ја има. Цената беше 300-350 ден. И повторно, ова се податоци собрани пред повеќе од 2-3 год., што значи дека цената може да е веќе сменета.А, до колку работи кејот до Вардар? Сакам да ја купам Хари Потер и Каменот на Мудроста. Се продава ли уште?