Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Strangers on a Train сте заборавиле да му го препорачате. Предобар филм.
Обратно, мислам дека ова е најлошиот филм на Хичкок. Како што завршува е се похаотичен, а крајната реализација е една голема нула.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
на капе феар во театарот кога дениро и го зачука прстот на малата у уста и го лижеше како да нема утре

Јас го изгледав уште еднаш

знам дека фразава е клише ама да не те допре ова треба да си камен(у кино се воздржав со крајни сили) у соба се ослободив(иде дунав колку може ќе се спасиш)
доека го гледав у кино малце фалеше да попуштам многу силен филм буди нешто народски кажано ''И камен да си......'' Секоја чест на метју ...ајде тука прекинувам
А ти шо глумиш бунтовник без причина? Пиши некад шо глеаш, сигурно ќе влезат некои у вочлиста.
А ова ме носи и до следното, профилче едно на летербокс да напраиш, пола минута работа е да обележиш филм, да не чекаме крај на година рапорт во мувиспотинг, одма да може да изглеаме предлог твој.
Треба да променам некој работи.
Ќе направам профил најверојатно тоа му доаѓа нешто као фб за филмаџи а:pos:,пред некој ден го отворив за прв пат знам дека го зборевте али не сум покажал заинтересираност баш ми стигна порака зошто само 150 филма сум имал на летер и сеа си го враќам филмот и да завршам као почнав Ќе направам профил најверојатно.

:)

Додека барав тоа што сум пишувал за да се самоцитирам нечкав нешто интересно па добро би било да се

''Едвај го догледав, на моменти ми беше многу досаден, станував од стол и кружев околу него од досада.''

А колку беше посветен и ангажиран Бомбастичен Дрогираш љубим ти ник

Последно уредено:
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Треба да променам некој работи.
Ќе направам профил најверојатно тоа му доаѓа нешто као фб за филмаџи а:pos:,пред некој ден го отворив за прв пат знам дека го зборевте али не сум покажал заинтересираност баш ми стигна порака зошто само 150 филма сум имал на летер и сеа си го враќам филмот и да завршам као почнав Ќе направам профил најверојатно.
Стави тука линк од профилот да те заследиме. :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.004
Поени од реакции
37.318
:pos:
Се изнапишав, 252 мислења, и на крајот „немате соодветни привилегии за реплицирање тука“. :D Фала @џимеј што ја стави под клуч, @wot изглеа уште е на детоксификација. :P Screenshot_1.jpg

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
:pos:
Се изнапишав, 252 мислења, и на крајот „немате соодветни привилегии за реплицирање тука“. :D Фала @џимеј што ја стави под клуч, @wot изглеа уште е на детоксификација. :PПрегледај го приврзокот 162865
И важна ја ставив како што рече :D А постот бил уште во саботата :( бавно реагирам, знам... Соодветни привилегии секогаш ќе имаш :pijani:

Вот остај го, турбулентен му е периодот, може го снима Златна Десеторка: Зазорување во Струмица, после ќе честита нова година и се по ред.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.004
Поени од реакции
37.318
И важна ја ставив како што рече :D А постот бил уште во саботата :( бавно реагирам, знам... Соодветни привилегии секогаш ќе имаш :pijani:

Вот остај го, турбулентен му е периодот, може го снима Златна Десеторка: Зазорување во Струмица, после ќе честита нова година и се по ред.
Ко интернет експлорер е, ќе ни честита Нова година на Илинден. :D

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
На Едо моментално оди Assault on Precinct 13 на Карпентер. Некогаш даваат за никаде филмови ама некогаш добри се. :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Сигурно има овде некој фан на Star Wars што може да ми препорача по кој редослед би требало да се гледаат филмовите

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Сигурно има овде некој фан на Star Wars што може да ми препорача по кој редослед би требало да се гледаат филмовите
Jас би одела со хронолошки редослед по release date
IV, V, VI, I, II, III, VII, Rogue One

Kajgana Shop

На врв Bottom