- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.014
- Поени од реакции
- 42.732
Transcendence вечерва од 21 и 15 на МТВ1
Мора, традиционално се гледа Хари Потер на 01.01 на некој од македонските канали, ма да што ме изненадија годинава, обично Каменот и Одајата ги вртат преку една година.
бљаааааак!^^
поише The Great Beauty
The letter ми е гледан баш го прокоментирав,White Heat исто филмиште,овој angels with dirty faces мислам дека се појавува на хоме алоне и го симнав али снимката не беше добра па морав да го избришам, Ace in the Hole ми е гледан и го пишав еднаш во клубот али џабе кажујеш предлози коа не си дел инаку ми е омилен коа се собра сите можни репортери,камермани,панаѓур, се отвори,цената на паркингот како растеше Леле крајот Уф ПАРТАЛИ инак што сакав да кажам ме потцети на она сликата ''ајде бабино само уште ова'' ме здебели со филмови ќе неможам од дома да искочам.@whatto
Eве ти неколку препораки за ноари, па тоа што не си гледал стави си таму во фестивалот.
Out of the Past (1947)
Touch of Evil (1958)
The Killers (1946)
In a Lonely Place (1950)
The Big Heat (1953)
Scarlet Street (1945)
Mildred Pierce (1945)
Gun Crazy (1950)
White Heat (1949)
Night and the City (1950)
The Killing (1956)
The Postman Always Rings Twice (1946)
Key Largo (1948)
Notorious 1946
Dark Passage (1947)
Shadow of a Doubt (1943)
The Big Sleep (1946)
Murder, My Sweet (1944)
Leave Her to Heaven (1945)
Ace in the Hole (1951)
Sorry, Wrong Number (1948)
Spellbound (1945)
Laura (1944)
The Letter (1940)
Angels with Dirty Faces (1938)
Доста се, се заборавив.
Ќе им најдеш место таму во тие 400 што ќе ги гледаш годинава. И ако сакаш и уште ќе ти кажам.
Па сега ќе бидеш дел и ќе си го кажеш пак. И јас еднаш размислував за него за во клубот, баш е за таму.The letter ми е гледан баш го прокоментирав,White Heat исто филмиште,овој angels with dirty faces мислам дека се појавува на хоме алоне и го симнав али снимката не беше добра па морав да го избришам, Ace in the Hole ми е гледан и го пишав еднаш во клубот али џабе кажујеш предлози коа не си дел инаку ми е омилен коа се собра сите можни репортери,камермани,панаѓур, се отвори,цената на паркингот како растеше Леле крајот Уф ПАРТАЛИ инак што сакав да кажам ме потцети на она сликата ''ајде бабино само уште ова'' ме здебели со филмови ќе неможам од дома да искочам.
Кој би го репризирал најдосадниот оскаровски филм на сите времиња >.<Spotlight ќе оди утре на Телма од 19:10 , кој сака да си репризира.
Aууу во Night and the City каква сцена има една одма ќе ти текне на што мислам.ама какви ноири сум накапал уф ова се дел од тоа што најдов beyond a reasonable doubt,99 River Street,Night and the City,House by the River,Farewell, My Lovely