Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Море Assassin's Creed и Фасбендер треба да се шлагот на кремот за оваа година.
29-ти декември should be :drk::drk::drk:
Какви Патници, Arrival-и. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724
Море Assassin's Creed и Фасбендер треба да се шлагот на кремот за оваа година.
29-ти декември should be :drk::drk::drk:
Какви Патници, Arrival-и. :D
Не знам зошто, ама некако очекувам да е голем фејл филмот :D

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Doctor Strange колку е досаден, ќе заспиев. А, хуморот најлош.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
^ Не е толку лош колку што не функционира. Едноставно во овој филм ептен се гледа дека Марвел прават филмови по формула и дека студиото ги контролира режисерите како сака. Затоа и Едгар го напушти Ент-Мен ваљда. Сигурен сум дека првичната верзија на филмот немал толку хумор..

Нееееего.....гледам полка се хајпаат "For your consideration" рекламчиња....ќе излезат leaks кај и да е...тагувајте ко ќе излезат :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
^ Не е толку лош колку што не функционира. Едноставно во овој филм ептен се гледа дека Марвел прават филмови по формула и дека студиото ги контролира режисерите како сака. Затоа и Едгар го напушти Ент-Мен ваљда. Сигурен сум дека првичната верзија на филмот немал толку хумор..

Нееееего.....гледам полка се хајпаат "For your consideration" рекламчиња....ќе излезат leaks кај и да е...тагувајте ко ќе излезат :D
Шо не функционира толку бе?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Шо не функционира толку бе?
Хуморот во Доктор Стрејнџ.

Ако доби чувство во Civil War дека среде некоја сериозна сцена има ептен хумор (ја не до толку колку некои други што ми кажаа дека им сметало тоа...), тогаш во ова мислам дека стварно ќе приметиш :D А гледам по нетов и други викаат превише хумор дека имало. Шо знам, ок е филмов али за мој вкус после оние неколку филмови ми изгледа ко успорување од страна на Марвел. Али ај следниве филмои им се sequels така да...ќе се вратат ваљда :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299

Ако доби чувство во Civil War дека среде некоја сериозна сцена има ептен хумор (ја не до толку колку некои други што ми кажаа дека им сметало тоа...), тогаш во ова мислам дека стварно ќе приметиш :D А гледам по нетов и други викаат превише хумор дека имало. Шо знам, ок е филмов али за мој вкус после оние неколку филмови ми изгледа ко успорување од страна на Марвел. Али ај следниве филмои им се sequels така да...ќе се вратат ваљда :D
Па не ми смета мене хуморот, не забележав дека е многу, таман ми е мене. :D There is no such thing as превише хумор ако хуморот е добар, а добар е ваму.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Како може да не ти беше сцената со наметката бе...?
Или секоја можна сцена со Wong?
Шо знам, мене ми беше баш лабав цел филм, буквално тоа што сакам да гледам кога одам да гледам филм со некој суперхерој, тепање, многу хумор, ефекти. Можда најмногу поради тој хумор ептен ми легна Guardians of The Galaxy.

G

grande-juve

Гостин
Spored mene Elle e podobar. Innocentes ja imase taa nekoja melanholija i bavnost sto gi imaat filmovite na Bergman ama sepak ne dovolno da go ocenam tolku visoko kako vas. Elle mi bese podobar mene. Podinamicen, moderen, kompleksnost na povisoko nivo, so znam... opravdano sto go izbrale, spored mene.
И по мене оправдан избор, Иносентс многу ме бендиса али овој некако останува и расте и после гледањето. Оваа главнава како одглуми алал и вера, баш комплексен лик имаше.
Ги реши сите машки :D, го понижи вработениот што го направи видеото, го “уби“ татко и, го “направи“ пијаница швалерот ќелав, на синчето што ја опцу му даде стабилна работа и со тоа го врати кај неговата “мила“ жена и “неговото“ дете, го “уби“ и силувачот.. и се' тоа со некаква психо смиреност, барем така ја ги склопив дел од коцките..
Женска моќ на дело :D Драма/трилер на високо ниво

Последно уредено од модератор:
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641

Кажи ми ти на мене како е можно секој пат кога ќе се сетам на ова магија од филм и на овој толку претерано добро ебан саундтрак да ми доаѓат истите чуства а ?Одговори ми те молам и доека сакав да ја доловам мојата реакција со слика уште толку као музички така филмски заглавив на јутуб прелистувајќи ги истите сцени кој едноставно пленат 2 години од Интерестелар као вчера да беше коа си купив карта коа реков дека мора да се погледне ова парче на Нолан доека го гледав у кино малце фалеше да попуштам многу силен филм буди нешто народски кажано ''И камен да си......'' Секоја чест на метју ...ајде тука прекинувам
Едноставно перфекција во секој поглед :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom