- Член од
- 13 март 2015
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 138
Па следна сезона завршува во 2018, таман си кажа Џио, само некој сака да се прави паметен...
#NemaNapredok #MurinjoAut #PepTheBest
#NemaNapredok #MurinjoAut #PepTheBest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постирај ми што од досега кажаното не сум во право..
Се навредуваш што други се во право..па мереш IQ...мери си сам....
Затоа пола членови те ругаат во Јунајтед форумот..
Немаш култура јеботе...арогантен си...не знаеш да признаеш кога не си во право..т.е. дека грешиш во врска со Мурџо..колку и да не го сакаш..
Пеп....сум го ругал ....уште кога ради Мурџо зеде една година пазуа за да излади..па потоа се активира..во прејаката...и неверојатно конкурентна швабска лига..
Ама ти дркаш на него...твој избор јбг
Тоа дека си ме истрпел...немаш потреба.. игнорирај ме...и мене и мојот став дека Мурџо ќе ни ја даде 21вата титула..
Да не излезе на крајот...дека со мандалото низ Харем вртелешки прамHaahaaha, more ne so glava niz zid tuku so gazot niz geto odis!
Претпoстaвките зa 2018 нaстрaнa, прaшaње е дaли ќе биде мурџo тренер aкo не фaти тoп4 и не требa дa биде.Постирај на 15ти..колку се добри Лалановци..Вајналдумовци..
А во Мај постирај колку е разликата на табелата..
Во 2018 постирај кој ќе има 21..
А за делот Арсенал..“се бореле за титула“..верувам мн помило ќе им е ако една освојат...и во 3-4 наредни да не се борат до април..отколку 10+ во “борба’..![]()
Стoук, Бaрнли и кoлку нивниoт гoлмaн сaмo прoтив нaс брaнел.
Имаше пишано за Ливерпул и Арсенал и токму тоа ти е пишано..Претпoстaвките зa 2018 нaстрaнa, прaшaње е дaли ќе биде мурџo тренер aкo не фaти тoп4 и не требa дa биде.
Зa oстaнaтoвo тoкму тoa гo пишувaм, сите им се смеевме нa Арсенaл кoгa прoмaшувaa пo 10шaнси нa утaкмицa, кoгa судијaтa немaше дa свирне нештo oчигледнo и пoсле oвa гo кaжувaa кaкo немaње среќa и зaтoa изгубиле чекoр у титулaтa. Кoгa ќе свирнеa некoјa сoмнителнa ситуaцијa у кoрист зa Јунaјтед викaвме се дешaвa нa сите им грешaт судиите.
Е сеa кoгa Јунaјтед е дaлеку oд бoрбa зa титулa, рaчунaме кoлку бoдa испуштиле дoмa и кoлку близу ќе биле дo Челзи, (мoждa и пред нив), сo Стoук, Бaрнли и кoлку нивниoт гoлмaн сaмo прoтив нaс брaнел, дa не речaм еднaш у 1000 гoдини
, сaмo судиите ништo не гледaле и суделе прoтив, кoлку стaтиви пoгoдил Пoгбa.
А ти сoсем нештo третo oдгoвaрaш.
Ова и за Мојс се збореше од почетокот. Јунајтед не е клуб што отпушта менаџериЌе ти одговорам уште сега на прашањето дали Мурџо ќе биде тренер ако не влезат во топ 4.
ЌЕ БИДЕ !! Слободно пингај ме ако не биде така..честам јадење и пиење![]()
Фабрегас беше избркан од Барса, а Коста си имаше откупна клаузула во договорот. За тоа првото не ми се ни објаснува, и на дете му е јасно дека 30м сеа се даваат за играчи кои пред 10 години би се продавале за 10тина.Е кога ќе почитам дека „30 мил“ 2005 и „30 мил“ 2016 немаат иста вредност ми иде да
Ете Челзи ги зеде Фабрегас и Коста за половина Погба и со нив освои пл.
“Ги зеде Фабрегас и Коста и освои ПЛ“..значи никој не гледа..дека си ебаваше векот цела претходна сезона..Чекај кредити за Јунајтед до 2018 та толку потрошени сретства, сериозно?
3 сезони уназад Јунајтед троши ненормални сретства на нови играчи и воопшто не е конкурентен за пл, не е ни блиску до конкурент.
Сезонава се доведе менаџер за инстант успех, му се донесе играч од 100 милки плус уште 3 играчи кои секако му биле приоритет (самиот така си рече) и пак не е меѓу блиските конкуренти за пл.
Сега требало уште 1 сезона и најверојатно потрошени уше 300 мил за да ги среди „финесите“ во тимот и да се уиграат и тек од наредната да се борел за пл???
Е кога ќе почитам дека „30 мил“ 2005 и „30 мил“ 2016 немаат иста вредност ми иде да
Ете Челзи ги зеде Фабрегас и Коста за половина Погба и со нив освои пл.
Алдервилд, Канте,, Лалана, Кошчелни, Хазард итн беа купен за помалку од 40 мил и се успешни трансфери.Фабрегас беше избркан од Барса, а Коста си имаше откупна клаузула во договорот. За тоа првото не ми се ни објаснува, и на дете му е јасно дека 30м сеа се даваат за играчи кои пред 10 години би се продавале за 10тина.
Па Јунајтед смени 3 менаџери за 4 години, секој со различни планови, замисли, тактики. Јас не кажав ништо околу тоа, дури и целосно се согласувам. Затоа Мурињо и да киксне сезонава според мене не треба да се избрка, за да си го изгради целосно тимот по негов ќејф, оти почнување одново од никаков ќар нема да е за Манчестер.Алдервилд, Канте,, Лалана, Кошчелни, Хазард итн беа купен за помалку од 40 мил и се успешни трансфери.
Тоа дека беа земени Фабрегас како отпад од Барса и Коста беше грабеж од Атлетико си стои како планско пазарење од клубот...
Постоеше голем ризик дека Фабрегас е веќе потрошен матрејал и дека Коста нема да се снајде поради агресивноста и строгите правила во пл и затоа не загризаа други тимови од пл толку јако... не дека на конкурентите од пл не им требаа добар плеј и страјкер ама приоритет тогаш им беше друг.
Сакам да ти кажам дека Јунајтед не купува плански и уствари не знае каков тим ќе гради и на што ќе се базира туку се понаша како разгалено дебело детенце на богати родители кое влегло во слаткарница.
Заврши 3. Во борба за титула беше до 15 март кога загуби од Астон Вила 1-0 а Челзи заврши со 9 играчи.“Ги зеде Фабрегас и Коста и освои ПЛ“..значи никој не гледа..дека си ебаваше векот цела претходна сезона..
Прва сезона Мурџо во Челзи што направи ..?? Да токму така..не освои ништо ама го среди тимот..и на ред беа финесите..е тогаш друже...таа втора сезона беа купени и Коста и Фабрегас..и тогаш освои.
А за потрошени средства кога спомнете.. човек да си помисли дека само Јунајтед троши и дека другиве седат од страна и штракаат.
Многу битно е да имаш во предвид дека според Мурињо, ги добил сите играчи кои што ги сакал. Значи нема простор за оправдувања со "финеси" или "градење на целосно негов тим". Еве читај му ги изјавите и сега, не сака да ослободи ниту еден играч. Оправдувањава некако ми немаат смисла.Па Јунајтед смени 3 менаџери за 4 години, секој со различни планови, замисли, тактики. Јас не кажав ништо околу тоа, дури и целосно се согласувам. Затоа Мурињо и да киксне сезонава според мене не треба да се избрка, за да си го изгради целосно тимот по негов ќејф, оти почнување одново од никаков ќар нема да е за Манчестер.