- Член од
- 13 мај 2016
- Мислења
- 505
- Поени од реакции
- 977
Јас и видук кога зборевме со статистики ..со анализи чуда..дека резултатите ќе дојдат...и дека напредокот постои....само треба време..не исмејуваше...Тоа е тој Ливерпул синдром што ве зафаќа (без навреда Скаузери) и зошто ве викам со лузерски менталитет а не тоа што пробува да ми го потфрли Видук.
Каде бе со "следната е наша" менталитет.
Подобро преспиј ја 2017-та отколку да се бламирате со вакви постови.
Исто вака се викаше и за Мојс (Де Чоузен Уан) а потоа и за Ван Гал. И нормално кога посочив на тоа, Видук повлече паралела дека сум го споредувал Мурџо со Мојс.![]()
Стојам на кажаното, кажав и пред неколку месеци...Мурџо очекувам да го среди тимот околу пола сезона...во наредна пола сезона..финесите да ги даде... и ако во 2018 не броиме 21..ќе го критикувам и повеќе од тебе..
А Пеп твој кој не знае кај тера моментално....потроши повеќе од Јунајтед...и освен Стоунс...кој игра топло ладно..еден трансфер не погоди..
Ама ти би Пеп..[DOUBLEPOST=1483291518][/DOUBLEPOST]
Бродолом....не гледам никаков потребен бродолом...За Јунајтед да фати ЛШ треба да му се случи бродолом на Ливерпул и да го стигни Сити на табелата..Арсенал и Челзи 100% ќе бидат во топ4, а и Тотенхем ќе бидат пред Јунајтед..овие се постабилни екипи од Јунајтед оваа сезона...е сега вчера како што видов изиграа одличен натпревар посебно Марсијал делуваше разиграно и ако продолжат со таква форма да го шлапнат утре Вест Хем и следната дома Ливерпул ќе биди интересно![]()
ОДдалеченост од 4 место 3 бода...
Оддалеченсот од 3 место.. ..4 бода
Преостанати кола 19.
Пред неколку сезони...на 5 кола до крај имавме 8 бодови преност пред второпласираниот..и завршивме втори.
Толку од “бродоломот’’
Последно уредено: