Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е тој Ливерпул синдром што ве зафаќа (без навреда Скаузери) и зошто ве викам со лузерски менталитет а не тоа што пробува да ми го потфрли Видук.
Каде бе со "следната е наша" менталитет. :facepalm:
Подобро преспиј ја 2017-та отколку да се бламирате со вакви постови. :ban:

Исто вака се викаше и за Мојс (Де Чоузен Уан) а потоа и за Ван Гал. И нормално кога посочив на тоа, Видук повлече паралела дека сум го споредувал Мурџо со Мојс. :jajce:
Јас и видук кога зборевме со статистики ..со анализи чуда..дека резултатите ќе дојдат...и дека напредокот постои....само треба време..не исмејуваше...

Стојам на кажаното, кажав и пред неколку месеци...Мурџо очекувам да го среди тимот околу пола сезона...во наредна пола сезона..финесите да ги даде... и ако во 2018 не броиме 21..ќе го критикувам и повеќе од тебе..

А Пеп твој кој не знае кај тера моментално....потроши повеќе од Јунајтед...и освен Стоунс...кој игра топло ладно..еден трансфер не погоди..
Ама ти би Пеп..[DOUBLEPOST=1483291518][/DOUBLEPOST]
За Јунајтед да фати ЛШ треба да му се случи бродолом на Ливерпул и да го стигни Сити на табелата..Арсенал и Челзи 100% ќе бидат во топ4, а и Тотенхем ќе бидат пред Јунајтед..овие се постабилни екипи од Јунајтед оваа сезона...е сега вчера како што видов изиграа одличен натпревар посебно Марсијал делуваше разиграно и ако продолжат со таква форма да го шлапнат утре Вест Хем и следната дома Ливерпул ќе биди интересно :D
Бродолом....не гледам никаков потребен бродолом...
ОДдалеченост од 4 место 3 бода...
Оддалеченсот од 3 место.. ..4 бода
Преостанати кола 19.

Пред неколку сезони...на 5 кола до крај имавме 8 бодови преност пред второпласираниот..и завршивме втори.
Толку од “бродоломот’’

Последно уредено:
Јас и видук кога зборевме со статистики ..со анализи чуда..дека резултатите ќе дојдат...и дека напредокот постои....само треба време..не исмејуваше...

Стојам на кажаното, кажав и пред неколку месеци...Мурџо очекувам да го среди тимот околу пола сезона...во наредна пола сезона..финесите да ги даде... и ако во 2018 не броиме 21..ќе го критикувам и повеќе од тебе..

А Пеп твој кој не знае кај тера моментално....потроши повеќе од Јунајтед...и освен Стоунс...кој игра топло ладно..еден трансфер не погоди..
Ама ти би Пеп..
Многу сакам кога ми аргументираш со глупости и ми овозможуваш да ти измерам IQ. И гледам уште сум точен, некаде ~ 70 имаш и ништо повеќе.
Тој Пеп кој што не знае кај тера го избриша теренот од Мурџо сред Олд Трафорд за 20 минути. И колку што е мизерен и со просек трансфери, пак е пред специјалнив на кој што дркаш како тинејџер.
Буце немаш ти стил да го користиш Пеп како противаргумент во дискусија. Добар си во давање лајкови на Видук само, може и соба да изнајмите.
А вакви како тебе, си отишле од форумов во просек по еден секоја сезона откако искењале како што кењаш сега ти. Сум го истрпил Псајдер, па Дунавка, а ти за нив си ниска категорија, небитен.

Toa де. Ама ти викам, сега самиот трансфер пазар те тера на трошење пари. Значи секој голем тим под ќе троши барем едно 70-80 милиони од лето на лето, и тоа како нормално трошење, нешто што беше 40 милиони пред 5-6 години. :) Кога Јуве фрли 100че на еден играч што сакаш повеќе. :D

Освен тоа, годиниве се докажа дека во фудбалот (веќе) ако сакаш да успееш не постојат приказни за школи, локални таленти и играчи кои играат... со срце, нели. Заеби Лестер, не постои друга екипа што земала титула без да фрли пари. А на Јунајтед како тим главна цел му е да биде на врвот во фудбалот. Е сеа, не дека Ферги не фрлал пари за позиции за кои засилувањата биле неопходни, но ако имаш политика на клубот од една страна и модерен фудбал од друга страна, кој оди се подалеку и подалеку во спортивна насока од политиката на твојот клуб, доколку сакаш да дојдеш/опстоиш на врвот освен прилагодување нема друг начин. :)
Те тера ако сакаш да купиш играч само за да покажеш дека можеш да го купиш а не истиот да ти биде круцијален и битен во борба (за што и да се бориш).[DOUBLEPOST=1483292411][/DOUBLEPOST]Во врска со потценувањето на Лалана, изгледајте му една утакмица, па вратете се'.
До тогаш, he plays on the left, he plays on the right, ADAM LALLANA, makes Messi look shite :D

Значи колку се набаждариле од алкохол овие од Палас, тродупло им се гледа, секој центаршут им иде у гол аут, да не зборам кога избацуваат од свој шеснаестерец играат шуто дупе.

Многу сакам кога ми аргументираш со глупости и ми овозможуваш да ти измерам IQ. И гледам уште сум точен, некаде ~ 70 имаш и ништо повеќе.
Тој Пеп кој што не знае кај тера го избриша теренот од Мурџо сред Олд Трафорд за 20 минути. И колку што е мизерен и со просек трансфери, пак е пред специјалнив на кој што дркаш како тинејџер.
Буце немаш ти стил да го користиш Пеп како противаргумент во дискусија. Добар си во давање лајкови на Видук само, може и соба да изнајмите.
А вакви како тебе, си отишле од форумов во просек по еден секоја сезона откако искењале како што кењаш сега ти. Сум го истрпил Псајдер, па Дунавка, а ти за нив си ниска категорија, небитен.
Постирај ми што од досега кажаното не сум во право..
Се навредуваш што други се во право..па мереш IQ...мери си сам....
Затоа пола членови те ругаат во Јунајтед форумот..
Немаш култура јеботе...арогантен си...не знаеш да признаеш кога не си во право..т.е. дека грешиш во врска со Мурџо..колку и да не го сакаш..

Пеп....сум го ругал ....уште кога ради Мурџо зеде една година пазуа за да излади..па потоа се активира..во прејаката...и неверојатно конкурентна швабска лига..
Ама ти дркаш на него...твој избор јбг

Тоа дека си ме истрпел...немаш потреба.. игнорирај ме...и мене и мојот став дека Мурџо ќе ни ја даде 21вата титула..

Те тера ако сакаш да купиш играч само за да покажеш дека можеш да го купиш а не истиот да ти биде круцијален и битен во борба (за што и да се бориш).[DOUBLEPOST=1483292411][/DOUBLEPOST]Во врска со потценувањето на Лалана, изгледајте му една утакмица, па вратете се'.
До тогаш, he plays on the left, he plays on the right, ADAM LALLANA, makes Messi look shite :D
Него кај е Кутињо, се осеќа отсуството и разлика без него?
Мене ми недостига Кариус искрено да ти кажам и криво ми е што Гери изеде говна за него, можеби уште ќе беше на голот. :D

Тоа е тој Ливерпул синдром што ве зафаќа (без навреда Скаузери) и зошто ве викам со лузерски менталитет а не тоа што пробува да ми го потфрли Видук.
Каде бе со "следната е наша" менталитет. :facepalm:
Подобро преспиј ја 2017-та отколку да се бламирате со вакви постови. :ban:

Исто вака се викаше и за Мојс (Де Чоузен Уан) а потоа и за Ван Гал. И нормално кога посочив на тоа, Видук повлече паралела дека сум го споредувал Мурџо со Мојс. :jajce:

Те замолувам најубаво, покажи ми само едно мислење од било кој член на форумов што навива за Јунајтед каде го тврди истово :D

Него кај е Кутињо, се осеќа отсуството и разлика без него?
Мене ми недостига Кариус искрено да ти кажам и криво ми е што Гери изеде говна за него, можеби уште ќе беше на голот. :D
Па Кутињо тренира и покрај тоа што првите претпоставки беа дека ќе игра со Сити, веројатно нема да игра ни со Снадерленд и дефинитивно многу се осеќа, кога станува збор за креација. Кога е топка кај него, најмногу се плашат противнички играчи, често го удвојуваат и кога негова топка ќе пројде напред, секогаш се ствара шанса. Транзиција со Кутињо у тим во овој Ливерпул е убиствена, дефинитивно. Сега, чиста среќа е што ги имаме Ориги и Стариџ кои одлично си ги искористија шансите, поготово Ориги и даде неколку битни голови, нешто ко Македа у 2008ма :X3:

Кариус, односно јавно прогласен од мнозинство навивачи на Ливерпул како новиот Ноер (пошто излагал до центар WOW), заслужено си седна на клупа и Мињо (чачкам нос у тунел и не ме боли цеф што ме снима камера) е перфектен, 6 чисти мрежи на задњи 9 натпревари, одбраната со килави играчи полека се консолидира и вчера прв пат после којзнае колку време не нападот него одбраната и компактната игра ни донесе 3 поени. Новогодишно чудо, со еден збор. Ливерпул и одбрана после Рафа, нешто што не е за верување.

Исто, битно да се напомене дека фали Матип кој ни е број 1 штопер али затоа тука е Рагнар Лотбрук, овај Клаван, кој игра ко Малдини на дроги :D

Бродолом....не гледам никаков потребен бродолом...
ОДдалеченост од 4 место 3 бода...
Оддалеченсот од 3 место.. ..4 бода
Преостанати кола 19.

Пред неколку сезони...на 5 кола до крај имавме 8 бодови преност пред второпласираниот..и завршивме втори.
Толку од “бродоломот’’

Разликата помеѓу Јунајтед и Ливерпул е 7 бода..и во евентуална победа против нив ќе биди 4 бода,доколку изгубите случајно ќе замини возот бидејќи не верувам дека ќе завршите пред Тотенхем(Челзи е веќе научна фантастика), а Арсенал 100% традиционално ќе си фати топ4.

Тоа што се случи во 2012 се случува еднаш во 100 години..некоја екипа да има 8 бода предност и да се заебава со Виган на гости и со Евертон дома при резултат 4-2 е тотално аматерски знаејќи дека Фергусон го водеше тој тим.

Разликата помеѓу Јунајтед и Ливерпул е 7 бода..и во евентуална победа против нив ќе биди 4 бода,доколку изгубите случајно ќе замини возот бидејќи не верувам дека ќе завршите пред Тотенхем(Челзи е веќе научна фантастика), а Арсенал 100% традиционално ќе си фати топ4.

Тоа што се случи во 2012 се случува еднаш во 100 години..некоја екипа да има 8 бода предност и да се заебава со Виган на гости и со Евертон дома при резултат 4-2 е тотално аматерски знаејќи дека Фергусон го водеше тој тим.
Искрено ако не влеземе во ЛШ со овај тим...го заслужуваме секој ремет.

Маубетот горе ми беше.има премногу време..за да го отпишеме некој од трка за ЛШ место

@ElNinho пола сезона помина, го менуваш мислењето? :D

Го искинавте најголемиот филозоф кого фудбалската трева го видела, како може да не ве поштувам. Нема да пишам дека ќе навивам да освоите пошто ќе ве урочам. Свака част господина Јиргена Клопа :cuc:

Те замолувам најубаво, покажи ми само едно мислење од било кој член на форумов што навива за Јунајтед каде го тврди истово :D
Море што си ти, први Јануари а ме тераш да копам постови од 2013-та година. На душман тоа не се посакува.

Ама бидејќи замоли, ќе ти пронајдам мислење (ќе се најде некој како Џио, свашта има по интернетов :свиркам:) само не вечерва, мислам не е хумано и од твоја страна што го бараш истото. :D[DOUBLEPOST=1483294873][/DOUBLEPOST]@Peja989 за мене Лалана е разликата, дури и без Кутињо си стварате шанси и давате голови. Лалана е мотор сезонава на Ливерпул, цел концепт на Клоп се заснова на неговата неуморливост и пресинг.

C1GpHOsXAAA-94u.jpg

C1GpI_0W8AEVZiM.jpg

Klopp: We cannot look at Chelsea, they are in an outstanding run. 13 wins in a row - not bad!

Klopp: But can you imagine how annoying it is to win 13 games in a row and still there's a team only 6 points behind!

Исклучително глупава изјава. Ама ич не му прилега на Клоп ваквата Мурињовска реторика. Нека си тера со ширење,,peace, love and happines'', ова не е за него. Постојат и други начини да си го пофалиш (заслужено) својот тим. А овој не е еден од нив.

@vidooq и @Mondonico погодиле во центарот. Замисли колку е фрустрирачки кога тимот што си го издоминирал на Стемофрд Бриџ, тимот кој примил 3 гола ко од шала од Арсенал, тимот што до 12-то коло заостанувал 3 бода позади тебе и бил 5-6-то место, на крајот од годината да е прв на табелата и сега тој да ти бега 6 (воопшто непотценувачки во ваква конкуренција) бодови.

п.с голот од Жиру засега е гол на сезоната. Каков потег, браво.

Море што си ти, први Јануари а ме тераш да копам постови од 2013-та година. На душман тоа не се посакува.

Ама бидејќи замоли, ќе ти пронајдам мислење (ќе се најде некој како Џио, свашта има по интернетов :свиркам:) само не вечерва, мислам не е хумано и од твоја страна што го бараш истото. :D[DOUBLEPOST=1483294873][/DOUBLEPOST]@Peja989 за мене Лалана е разликата, дури и без Кутињо си стварате шанси и давате голови. Лалана е мотор сезонава на Ливерпул, цел концепт на Клоп се заснова на неговата неуморливост и пресинг.

Нити за Мојс предвидував титула..нити за ЛВГ...нити за Мурџо во оваа сезона (нешто што се обиде да ми го увалиш)
За наредна слободно запамти..и пингај слободно ако не биде така....на први Јануари, Џио кажал...2018 Јунајтед ќе ја крене 21вата. ;)
BTW со мој другар.. имам и кладба по едно бишенце баш за тоа. :unsure: :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom