Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Криво ми е шо Милер ќе шета по разноразни клубови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Имаш недела дена да размислиш додека да се опорави де. :D[DOUBLEPOST=1483057387][/DOUBLEPOST]
Криво ми е шо Милер ќе шета по разноразни клубови.
Милер со тоа што го прикажа кај мене нека е среќен што не заврши во Јувентус во Серија Б. Вака ќе ги има Озил и Паје да докаже дека уште знае да игра фудбал. А мене Годин ќе ми ја спасува сезоната. xD

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Милер со тоа што го прикажа кај мене нека е среќен што не заврши во Јувентус во Серија Б. Вака ќе ги има Озил и Паје да докаже дека уште знае да игра фудбал. А мене Годин ќе ми ја спасува сезоната. xD
Само ја знам како со Милер, кај мене извади профи бројки минатата сезона ама одлични фудбалери прибрав од кај тебе, Гризман гази.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.227
Имаш недела дена да размислиш додека да се опорави де. :D[DOUBLEPOST=1483057387][/DOUBLEPOST]
Прифaти пoнудa oд Стoук. Пoдoбрo oд тoa не дoбивaш зa прoсекoв.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Само ја знам како со Милер, кај мене извади профи бројки минатата сезона ама одлични фудбалери прибрав од кај тебе, Гризман гази.
Aбе и Гризман лани имаше слична статистика како Милер сезонава кај мене, а на иста позиција ко тебе го играв. Коа сме кај него да ти го пуштам Меси за Гризман и Бонучи и да ја завршиме сезонава? :icon_mrgr:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Aбе и Гризман лани имаше слична статистика како Милер сезонава кај мене, а на иста позиција ко тебе го играв. Коа сме кај него да ти го пуштам Меси за Гризман и Бонучи и да ја завршиме сезонава? :icon_mrgr:
Дечко ги иам измеслено преварите за тебе на играва, размисли некад пред да ме цитираш со ваква срамна понуда:Д

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.546
Поени од реакции
59.227
Кoмпaни ми гo нуди зa Кaнте...
Абе вaкви прoпaлици ни бoтoвите немa дa ти ги купaт.

Kajgana Shop

На врв Bottom