Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Гејпионс ги нуди сите на што им паѓа ректингот:ROFLMAO:
Нели рејтингот не е битен:LOL:
Е кај на Зума му паѓа рејтинг? xD Досадно ми е да играм со исти играчи цело време, тоа е цела финта. :)

Овие па мрзите од админи денеска само за Борнмут ажурирале, до Божиќ нема да ја завршат Премиер Лигата значи.

Е кај на Зума му паѓа рејтинг? xD Досадно ми е да играм со исти играчи цело време, тоа е цела финта. :)

Овие па мрзите од админи денеска само за Борнмут ажурирале, до Божиќ нема да ја завршат Премиер Лигата значи.
Па можда заради годините нема али нема ни да му се дигне, затоа го бараш Мај нига Раш што ќе му се дигне 88+ минимум.
А Компани за Канте е криминал дури и да не паѓа рејтинг на Компани.:LOL:

Ако сакате инсајдерско инфо за на кој колку ќе му скокне/падне рејтингот, праќајте понуди по ПП.

Ако сакате инсајдерско инфо за на кој колку ќе му скокне/падне рејтингот, праќајте понуди по ПП.
На Меси се тестираше а? xD Сеа ќе пратам и јас мејл за волонтерска работа. :D

Џабе вОЛонтирате мене главниот ми у френдс уше од 2008 кој сака тактика без пораз праќајте понуди по ПП.

Се заебавам јас бе, неам друга работа ќе волонтирам. :D

Се заебавам јас бе, неам друга работа ќе волонтирам. :D

Немаш друга работа, па ќе играш од 12 профили со по 5 тимови :P

Иначе на некој профил имаш повеќе од 5 тимови? Може повеќе од 5? Колку рејтинг треба?

Немаш друга работа, па ќе играш од 12 профили со по 5 тимови :P

Иначе на некој профил имаш повеќе од 5 тимови? Може повеќе од 5? Колку рејтинг треба?
На овој главниот што играм во Кајгана лигите иам 6 тима. Поојма неам колку рејтинг треба, кај Ѕвонко пример максимум ми е 4. :) А на третиот пет. :D

Што ќе им понудиш со економски бе, или кај и да беше :D
Промена на начинот на пресметка на вредноста на играчот. Ова со рејтинг/години односот им е ептен безвеза. :D

Ako mozit adminot/mod na ligava da zabranit razmena na igraci i za transfer da mozit samo kes, da se razmrdat malce transfer pazarot, na nisto nelicit ova. [emoji1][emoji6]

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom