Mad_Coko
blow me!
- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 7.367
- Поени од реакции
- 12.792
оти бе?И овој Мед Чоко ако не заебе нешо не е жив.
Милер му го зимам, со СтариЌ и Шурле ли да играм у напад.
дај го МатиЌ?
оти бе?И овој Мед Чоко ако не заебе нешо не е жив.
Не нудиш нишо асално.оти бе?
дај го МатиЌ?
Имаш недела дена да размислиш додека да се опорави де. [DOUBLEPOST=1483057387][/DOUBLEPOST]
Милер со тоа што го прикажа кај мене нека е среќен што не заврши во Јувентус во Серија Б. Вака ќе ги има Озил и Паје да докаже дека уште знае да игра фудбал. А мене Годин ќе ми ја спасува сезоната. xDКриво ми е шо Милер ќе шета по разноразни клубови.
Само ја знам како со Милер, кај мене извади профи бројки минатата сезона ама одлични фудбалери прибрав од кај тебе, Гризман гази.Милер со тоа што го прикажа кај мене нека е среќен што не заврши во Јувентус во Серија Б. Вака ќе ги има Озил и Паје да докаже дека уште знае да игра фудбал. А мене Годин ќе ми ја спасува сезоната. xD
Прифaти пoнудa oд Стoук. Пoдoбрo oд тoa не дoбивaш зa прoсекoв.Имаш недела дена да размислиш додека да се опорави де. [DOUBLEPOST=1483057387][/DOUBLEPOST]
Милер со тоа што го прикажа кај мене нека е среќен што не заврши во Јувентус во Серија Б. Вака ќе ги има Озил и Паје да докаже дека уште знае да игра фудбал. А мене Годин ќе ми ја спасува сезоната. xD
Aбе и Гризман лани имаше слична статистика како Милер сезонава кај мене, а на иста позиција ко тебе го играв. Коа сме кај него да ти го пуштам Меси за Гризман и Бонучи и да ја завршиме сезонава?Само ја знам како со Милер, кај мене извади профи бројки минатата сезона ама одлични фудбалери прибрав од кај тебе, Гризман гази.
Дечко ги иам измеслено преварите за тебе на играва, размисли некад пред да ме цитираш со ваква срамна понуда:ДAбе и Гризман лани имаше слична статистика како Милер сезонава кај мене, а на иста позиција ко тебе го играв. Коа сме кај него да ти го пуштам Меси за Гризман и Бонучи и да ја завршиме сезонава?
Дај спуштија цената на 20.000.000 ти го земам стариџоти бе?
дај го МатиЌ?
Мора не е сигурен оваа сезона и севиља дали може да ги тепа.Борче. Аууууу, одма активирање милион профили.
Што сакаш за Канте ондак? Ама озбилно без Меси, Суарез и Ибрахимовиќ.Кoмпaни ми гo нуди зa Кaнте...
Абе вaкви прoпaлици ни бoтoвите немa дa ти ги купaт.