Vikings

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Може да се види на Википедија во кој правец ќе оди серијата ама подобро е да не се гледа. Јас само видов како ќе умре Рагнар само таа реченица ја прочитав и што ќе бидне со Ајвар, и тоа една реченица. Сега пробуваме да одгатнеме зошто ги потепа рагнар своите луѓе и зошто се "предава".

Јак крај, добри сцени, Wardruna искинаа со музиката и едвај чекам да излезе саундтракот за сезонава (ваљда нивна беше музиката во тие сцени). Друго нема да спојлерисувам сега за сега, свежа е епизодава уште.

РИП интересност на серијата.

Одлична режија епизодава, одлична!

РИП интересност на серијата.

Одлична режија епизодава, одлична!
РИП? Две епизоди веќе завршуваат со на Ајвар погледот, и у пичку матер ама е језив. Убаво му кажа Рагнар: Непредвидлив си, светот ќе се плаши од тебе. Серијава допрва пак станува интересна.

РИП? Две епизоди веќе завршуваат со на Ајвар погледот, и у пичку матер ама е језив. Убаво му кажа Рагнар: Непредвидлив си, светот ќе се плаши од тебе. Серијава допрва пак станува интересна.

Најдобриот (и најскапиот) глумец и карактер отиде. А ајванот колку "добро" глуми , ич не ми се ни гледа искрено. Не само мене, на многу други. Ама добро, ако 5та сезона биде последна, ок.

Најдобриот (и најскапиот) глумец и карактер отиде. А ајванот колку "добро" глуми , ич не ми се ни гледа искрено. Не само мене, на многу други. Ама добро, ако 5та сезона биде последна, ок.

Добар е море, не е до толку. Единствен интересен лик заедно со Бјорн после Рагнар. И јас тешко ја замислувам серијава после епизодава, цела серија се потпираше на тој лик, посебно со овој актер. Ќе продолжам да ја гледам заради Ајварот и Бјорн, онака историски гледано се пославни и од Рагнар. Треба Лагерта да ја кикнат, и така не покажува цициња, го искасапија карактерот. Ми се лоши кога ја гледам онаа нинџа лезбејката, заедно со онаа азијатката лани како од друга 10то класна серија да се дојдени. Знаеме дека мора diversity и LGBT да има, ама дај со усул, ова на ништо не личи. Го чекам моментот кога ќе излезат викинзи-сомалијци, викинзи-педери, SJW-викинзи итн.

15698142_380325478969758_9076826818553618925_n.jpg
Која фаца еј :) :)

Каков човек е бил Рагнар:cuc::cuc:
Серијава можеби ќе биде уште поинтересна,но за мене без Рагнар нема да е тоа тоа.
Во секој случај страшна е,за мене подобра серија од гот.

No Ragnar = no watch, толку од серијата (ако е стварвно мртов)

Мене не ми беше интресен и онака последната сезона,се спремаше терен да умре. А не знам што се напињате со спојлери коа серијава не е напраена за непредвидливост. Ќе соберат сеа ограмна армија на чело со Ивар и ќе искасапат се во Британија.

No Ragnar = no watch, толку од серијата (ако е стварвно мртов)
Што и да се деси, и да скршнат од историјата мислам дека не би го воскреснале 2 пати :D

Pa ne bese aktiven poslednava sezona ali bez nego ne e toa toa :) iskreno mislev deka nema da umre sega i deka Ekber ke go spasi ali nisto. Sigurno sega Bjorn i ostanative koga ke razberat ke napadnat na niv.[DOUBLEPOST=1483183211][/DOUBLEPOST]
Добар е море, не е до толку. Единствен интересен лик заедно со Бјорн после Рагнар. И јас тешко ја замислувам серијава после епизодава, цела серија се потпираше на тој лик, посебно со овој актер. Ќе продолжам да ја гледам заради Ајварот и Бјорн, онака историски гледано се пославни и од Рагнар. Треба Лагерта да ја кикнат, и така не покажува цициња, го искасапија карактерот. Ми се лоши кога ја гледам онаа нинџа лезбејката, заедно со онаа азијатката лани како од друга 10то класна серија да се дојдени. Знаеме дека мора diversity и LGBT да има, ама дај со усул, ова на ништо не личи. Го чекам моментот кога ќе излезат викинзи-сомалијци, викинзи-педери, SJW-викинзи итн.

Ke ja skine Ajvar :)

Fuck you сите што викате и сметате no ragnar no vikings.

Да ве потсетам дека рагнар не беше ништо посебно од глумење и од лик на почетокот, па со тек на време стана неразделен дел од серијата и ете, причина сите вие да ја гледате.
Да се глуми Ајвар е 10 пати потешко од Рагнар. И детево ИСКИНА! како за почеток и како млад неискусен глумец.
А тоа што ќе има негови походи допрва ќе почне да му иде во прилог на него како лик и глумец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom