Vikings

• Креатор на темата wot
  • Време на започнување
Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Значи, како прво, ако сакаа лик како Ајвар да го тргнат од серијава, можеа тоа да го напраат уште како бебе коа се роди, сигурно ја памтиш сцената со Рагнар кога се мислеше што да прави со него, дали да го фрли во водата, тоа ќе беше ист дебилен начин како и ако умре после сценава со едноминутната олуја. Потоа толку многу сцени, како мајка му и Рагнар го трпат што е сакат итн итн за што? За да не му се даде никаква важност? Полусезоната заврши со прашањето од Рагнар кој сака да биде крал, и давање кадар со Ајвар. Мислам океј е нели? Не сфативме ништо уште пред некој месец. Второ, уште пред да излезат новиве епизоди, се пушта тизер од продукцијава со Ајвар како се бори у Англија, тоа го гледаат милиони фанови на серијата, мислам океј е знаеме дека нема да умре после олујава. Двеве епизоди ни го дрвеа со него, твои зборови, за што? Целиот ебан фокус е на него, и ти се надеваш дека ќе умре после оваа епизода, зошто? Зошто тебе ти бил дебилен ликот. Океј значи тебе и на никој друг(се надевам)

Трето, убаво кажа членот погоре. Ова е серија историски базирана. Оди на факинг хистори чанел. Уште од старт ти за некои работи си спојлнат. Секако дека нешто е сменето/додадено итн но у глобала ова е историја. Сигурно дека некои работи ги имам читано/видено/научено, сигурно дека неам јавано со нив.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Se sto ne pominalo vo epizoda e spojler.

Neka bide istoriska (ima cel podforum istorija - povelete), po strip, po sto bilo. Koj znae poveke, ili doznal poveke, neka mu e za nego.

Tie raboti striktno vo spojler. Da, duri i teaserite.

Ne mi se objasnuvajte. Pisano e 10 pati.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И тука ли се оптеретува муабетот за filer epizodi и filer likovi?

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Рагнар ми е фаца, без војска ојде кај Екбер туку така, кој знајт што марифет има смислено за да му се одмазди :cool:. Како ја чекам Лагерта да и го тргне ножот на она Аслуг за да си го поврати Катаргарт, ептен има мерак да ми направи!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Исто и мене ме интересира, што ли план има смислено :D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
И?
А он ќе се жртвува ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.156
А, стварно сакате одговор на прашањата или билдате постови? Па после еј спојлери.

Kajgana Shop

На врв Bottom