Фан Клуб: Јувентус

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Sport (Spagna): "Offerta di 35 mln del Beijing Guoan alla Juventus per Mario Mandzukic" *

Логика за превод :D

Сума што не се одбива(или ептен тешко се одбива), но.....

*Ако е вистина.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Абе играч ко Манџата тешко се наоѓа.. Значи да не се залетуваме по парите типацот супер си ја врши својата задача во одбрана, напад, средина, бек...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Прегледај го приврзокот 162060

Најверојатната формација за суперкупот... Искрено најдобрата постава според мене што ја имаме, само што фали Бонинаторот место Барзаљи ... Значи 10 од 11 првотимци според мене имаме у формацијава.. Јер секако Лихт > Дани Алвеш според мене..
Формацијава е веројатно најдобрата шо можиме да ја извадиме во моментов (теоретски),
но би сакал да потенцирам 2 работи

1. Дибала, иако немам лоши зборови за него сепак осеќам дека потегов е неправеден према Манџукич. Во моментов Марио игра во неверојатна форма и сметам дека можи да е ептен корисен ол раунд играч. Дибала од друга страна сеуште не е вратен во фулл форма а исто можи да е корисен за отворена игра подоцна во мечот.
2. Барзаљи. Исто сметам дека е избрзан потег. Ругани има моментум а Барза нема одиграно утакмица после повредата.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Не си сериозен за Дибала.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ќе се гледа кеефски на раат со жабарски коментар и 40 минути загревање во студио... Време е за наплата за поразот на Сан Сиро...
[DOUBLEPOST=1482501804][/DOUBLEPOST]Juventus (4-3-1-2): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio, Sturaro; Pjanic; Mandzukic; Higuain.
ПРавилна одлука, нема потреба да се фрла у оган Дибала од прва минута.. ако има потреба у второ нека влезе слободно... мада не верувам дека ќе има потреба...

Последно уредено:
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Dali ke odi direktno I na Eurosport citav negde?
На француската Еуроспорт... по кабловските се србски Еуроспорт... е сега ти каков имаш.... ако го имаш Францускиот Еуроспорт по случајност, тогаш да.

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Na ova nashata Max TV imaat tamu Eurosport srpski mislam se a hrvatski ne znam

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Само Јуве може да прими гол од мртва екипа со мртва игра од мртва акција со прв шут на гол:mad::mad::mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom