Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мен оф Д меч - Даниеле Ругани, детето го скри моментално најдобриот стрелец во лигата (y)

Новиот Ширеа :X3:

Ајде малку и негативните страни вечерва набројте... мене лично ме разочара Квадрадо, ај што трча трча, ама 5-6 топки изгуби како мало дете во опасна зона... од такт ме извади...

15540657_1607134002647156_3509899674522186412_o.jpg
џанЛУИЏИ :D
images

По неинтелегентен играч од Квадрадо нема во тимов.Ништо не направи од кога влезе,а усра еден купа шанси и им подари тон топки,во одбрана беше исто дупе,а играше десен бек откако влезе Барза.Манџа лекции може да му држи како се игра во одбрана.Освен дриблингот и брзината која тук таму ќе упали против малите екипи ништо не знае друго.Добар е за ротација,против помаливе екипи,али никако во прв тим.

За Ругани секоја чест :cuc: искина ѕверов, во џеб го стави Џеко,не му даде да диши цел меч.Ако продолжи вака ќе го замени Барза без проблем.

Многу лош меч за гледање беше ова. Серка да го степа човек. Од друга страна, според мене победава беше за уште една титула во низа. Не ми се верува до крај да изгубиме 3 меча повеќе од Рома.

Се надоврзувам на критиките за Квадрадо, мајката негова како само на два-три пати се изглупира губејќи топка во опасна зона :facepalm:

Исто полека малку за Стураро ѕвездата, едвај има капацитет за од клупа да влегува, а камоли прв тим со него да градиме.

Голот на Игуаин денеска :cuc: wow едноставно тоа се бара. Одземена топка, два одлични потези и шут со послабата нога неодбранливо. Манџукиќ пак одличен ме изненади позитивно, додека стандард добри си беа Киелини, Ругани, Маркизио и останатите. Дибала кога влезе си ја заврши работата, изнуди неколку фаули, дури и два-три жолти. Едвај чекам пак да добие шанса во првиот тим.

Dijamaaaaaantttt i samo dijamant formacijaaa
Шо дијамант бе? Џеко?[DOUBLEPOST=1482063475][/DOUBLEPOST]
По неинтелегентен играч од Квадрадо нема во тимов.Ништо не направи од кога влезе,а усра еден купа шанси и им подари тон топки,во одбрана беше исто дупе,а играше десен бек откако влезе Барза.Манџа лекции може да му држи како се игра во одбрана.Освен дриблингот и брзината која тук таму ќе упали против малите екипи ништо не знае друго.Добар е за ротација,против помаливе екипи,али никако во прв тим.

За Квадрадо уште лани го зборував тоа. Дрибла, трча ама нема три чисти.
Е сега годинава морам да признам дека е подобар и малку поконкретен.
Интересната работа е што понекогаш ти треба некој таков, нека шара таму меѓу одбрана па шо излези излези.

Во отсуство на Деви, еве јас ќе пишам... Матиа Калдара е Јувентино :). Ромео Агрести пиша дека двете страни ги договориле сите можни детали за играчот, а со официјални соопштенија за трансферот ќе излезат во Јануари. Детево се очекува сезонава да ја заврши во Аталанта, а од 1 Јули ќе дојде во Торино. 20 милиони ќе кошта играчот, тука се вклучени и бонусите... сепак останува опцијата и наредната сезона да ја помине на позајмица во Бергамо, али тоа се зависи од него како ќе се покаже на предсезонските подготовки со екипата

im-fucking-fabulous.jpg

:kruna:

Ovie Balocco od nigde nikade pred nekoja godina stanaa edni od poglavnite sponzori vo Italija.

juve.jpg

Најверојатната формација за суперкупот... Искрено најдобрата постава според мене што ја имаме, само што фали Бонинаторот место Барзаљи ... Значи 10 од 11 првотимци според мене имаме у формацијава.. Јер секако Лихт > Дани Алвеш според мене..

И Бонучи официјално кај нас до 2021... Ајде нека фрлаат пари сеа нафташите :)

Дибала би требало да го продолжи договорот после играта во Доха, платата се шпекулира дека би била 6-6,5милиони годишно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom