Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Цц свиња глупава . Може и ке гледам продужетци . Ме боли кур

Kompletno istiot gol kako i Belotti sto ni go dade, Licht pak...
Нели ?
Затоа купи им го оној Де Шиљо и свршена работа, го пратам некое време се гледа дека е супер.

Донурама исто ебате ѕверот.

Сту се трудеше ама дрво е, Евра можеби е добар за тимскиот дух но времето му пројде, Пјанич просек - сврши работа (1 асистенција од корнер), Манџата најдобар од средината на теренот....

Еееее, златен Деви... досега ќе поставеше 1000 линкови за натпреварот, немаше да замара со Раи 1, Раи 2, Еуроспорт француската, српската, буџамбурската... :(

Нели ?
Затоа купи им го оној Де Шиљо и свршена работа, го пратам некое време се гледа дека е супер.

Донурама исто ебате ѕверот.

Сту се трудеше ама дрво е, Евра можеби е добар за тимскиот дух но времето му пројде, Пјанич просек - сврши работа (1 асистенција од корнер), Манџата најдобар од средината на теренот....
Не знам кој Де Шиљо си гоглеал ама Де Шиљо сезонава е све освен супер.

Не знам кој Де Шиљо си гоглеал ама Де Шиљо сезонава е све освен супер.
Мене ми изгледа ОК, веројатно има лоша сезона?
Битно за Лихт, Дани и Евра е цар дури и да игра лошо.

Абе што радост удри умренион Галијани мислиш којзнае што освоиле.

Меех... голем стап. Им ја направија интересна на нафташите таму 2ипол часа забава... победникот тотално небитен.... мада мило ми е за дечињата и за Монтела...

Сезоната кога игравме у финале ЛШ, изгубивме на пенали во Доха од Наполи, оваа сезона исто...значи играме финале. :D

Меех... голем стап. Им ја направија интересна на нафташите таму 2ипол часа забава... победникот тотално небитен.... мада мило ми е за дечињата и за Монтела...
не засужено МИЛАНСКИ ТОКМАЦИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom