Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Ајде брату давај нешто
Tolku mnogu mi se svigase denes ponudata ..sto nemozev da odberam bar 3 igraca i da im lupnam 1000/2000den ..
Posledni vreme gi pustam na livce site igraci,da vidam dal ima promeni u granici il koef ..
Denes tolku mi se svigase tiketot so 7 igraci,sto go ostajv takov na 500den
Fournier +
Jabari +
Gobert +
Valanciunas -
Kawhai +
JJ Redick +
M Gasol +
Znam deka najmalku dva ke zaebat ..al da ne mi e krivo zosto ne sum kombiniral vaka il onaka ..posledno fativ dva tiketa so 6 igraci,mozda ke se usreki uste eden tiket so 7

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
зашто хокејот 1 ?
Па повредени имаат гостите, башка само 1 голман имаат, башка пред месец дена 10-0 беа изгазени, башка појаки се малку, башка домакините тешко губат дома, гостиве последните на гостински слабо ги играат и башка дерби е мотивација лево десно...

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Tolku mnogu mi se svigase denes ponudata ..sto nemozev da odberam bar 3 igraca i da im lupnam 1000/2000den ..
Posledni vreme gi pustam na livce site igraci,da vidam dal ima promeni u granici il koef ..
Fournier +
Jabari +
Gobert +
Valanciunas -
Kawhai +
JJ Redick +
M Gasol +
Znam deka najmalku dva ke zaebat ..al da ne mi e krivo zosto ne sum kombiniral vaka il onaka ..posledno fativ dva tiketa so 6 igraci,mozda ke se usreki uste eden tiket so 7

Fournier +
Jabari +
Gobert +
Valanciunas -
Kawhai +
JJ Redick +
M Gasol +

Ке препишам 3

Kajgana Shop

На врв Bottom