Досадно ти е прва смена а?Една е, во Доха се игра.
Со Ване сум, треба да бирам меѓу ова и муабет за хокеј, па сеа ти види...Досадно ти е прва смена а?![]()
1 kako kula ne se misliОва Јуве - Милан една утакмица ли е , или има реванш?
Со Ване сум, треба да бирам меѓу ова и муабет за хокеј, па сеа ти види...
Ја играм , да имаше реванш не али вака ја играм.1 kako kula ne se misli
Уште спијат.Ima li ponuda igraci Nba zlatna il uste spijat ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ајде брату давај нештоIma li ponuda igraci Nba zlatna il uste spijat ?
зашто хокејот 1 ?Од мене имате дубл
Јуве - 1
Колумбус (хокеј) - 1
Tolku mnogu mi se svigase denes ponudata ..sto nemozev da odberam bar 3 igraca i da im lupnam 1000/2000den ..Ајде брату давај нешто
Па повредени имаат гостите, башка само 1 голман имаат, башка пред месец дена 10-0 беа изгазени, башка појаки се малку, башка домакините тешко губат дома, гостиве последните на гостински слабо ги играат и башка дерби е мотивација лево десно...зашто хокејот 1 ?
Tolku mnogu mi se svigase denes ponudata ..sto nemozev da odberam bar 3 igraca i da im lupnam 1000/2000den ..
Posledni vreme gi pustam na livce site igraci,da vidam dal ima promeni u granici il koef ..
Denes tolku mi se svigase tiketot so 7 igraci,sto go ostajv takov na 500den
Fournier +
Jabari +
Gobert +
Valanciunas -
Kawhai +
JJ Redick +
M Gasol +
Znam deka najmalku dva ke zaebat ..al da ne mi e krivo zosto ne sum kombiniral vaka il onaka ..posledno fativ dva tiketa so 6 igraci,mozda ke se usreki uste eden tiket so 7
Ке препишам 3Tolku mnogu mi se svigase denes ponudata ..sto nemozev da odberam bar 3 igraca i da im lupnam 1000/2000den ..
Posledni vreme gi pustam na livce site igraci,da vidam dal ima promeni u granici il koef ..
Denes tolku mi se svigase tiketot so 7 igraci,sto go ostajv takov na 500den
Fournier +
Jabari +
Gobert +
Valanciunas -
Kawhai +
JJ Redick +
M Gasol +
Znam deka najmalku dva ke zaebat ..al da ne mi e krivo zosto ne sum kombiniral vaka il onaka ..posledno fativ dva tiketa so 6 igraci,mozda ke se usreki uste eden tiket so 7