B
Blade Torch
Гостин
Богами каков крај извади режисеров на Arrival Убаво филмче за дискусија, може да се стави во една подзаборавена тема.
Почетната и крајната нумера се на Max Richter на кој свршував од The Leftovers минатата година ова време.
Си ми го читал долгото и опширно review на LB.
Евреј до евреј бе.
Не се гледа филмов во вторник.
Евреи.
Чекајте малку, ја го глеав со бесплатна карта од роденден DDDDD
Hunt for the Wilderpeople не ти се допадна или го немаш уште гледано?И јас го гледав вечерва, под силни импресии. Најдобриот на Денис, дефинитивно. Музиката на
Jóhann Jóhannsson
Иначе има неколку емотивни моменти, за момент ме потсети на Interstellar. Во секој случај маестрално направено.
2016 фајнест засега:
I Daniel Blake
Arrival
Captain Fantastic
The Pearl Button
The Handmaiden
Гледан, одличен. Според Letterboxd листата ми следуваат:Hunt for the Wilderpeople не ти се допадна или го немаш уште гледано?
2015Се сеќавате на David Ehrlich од лани? Тоа е новинарот од Indiewire што ги објавува video countdown-ите со најдобрите филмови од годината, За тие што не се сеќаваат, еве линк до мислењето од јануари 2016, но за жал ланското видео е тргнато, не постои. Епа еве го неговото годинешно одбројување со 25-те најдобри филмови за 2016. Пак некои чудни избори, но пак е за уживање:
Од 2015 is not available.
Од мобилен си веројатно сега видов и кај мене не сака, на компјутер ги отвара сите.Од 2015 is not available.
6.3 на imdb е океј оцена. Посебно што е вамп акција. Мислам дека највисока оцена за тој жанр на странава ти е 7.1 на Блејд.Ми се одеше на Кејт Бекинсејл во кино да ја испоштовам, ама гледам слаба стартна оцена, а и за 90 минути да им давам 300денари, ај не.
Секој дел како што излегува е послаб и послаб. Така ќе биде/е и во случајов. Стартна 6.3, значи накај 5.5 ќе отиде реално . Ама и 3.0 да му е оцена ради Кејт ќе го испоштувам пак бе!6.3 на imdb е океј оцена. Посебно што е вамп акција. Мислам дека највисока оцена за тој жанр на странава ти е 7.1 на Блејд.
Инаку и јас се мислев на појдам на тој, али се премислив. Kој дел ти е најслаб од четириве? (доколку си ги изгледал сите).
Мене искрено оној со Ликаните ми беше најслаб.Секој дел како што излегува е послаб и послаб. Така ќе биде/е и во случајов. Стартна 6.3, значи накај 5.5 ќе отиде реално . Ама и 3.0 да му е оцена ради Кејт ќе го испоштувам пак бе!