The Leftovers

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
S2E5
best.song.ever
Оваа истава мислам ја пееше песната во opening theme на orange is the new black[DOUBLEPOST=1450778976][/DOUBLEPOST]
XFaPUgS.jpg

That moment when both are more muscular than you.

Последно уредено:
Ја изгледав. Епик.
Потценета е серијава со 7.9 оценка. Искрено очекував да видам минимум 8.8.
Многу уникатни сцени. Нема да ја заборавам сцената кога деснава стероидна горе ќе и прави интервју на левава стероидна. Ептен јака глума, ептен.
На TVShowTime за секоја епизода викаат give him/her the Emmy. Навистина заслужуваат.
И во серијава постои Бог. Не знам дали приметивте, во прва сезона кога ќе му откаже во моментот колата на Кевин а ќе пцуе по Бог.
Исто и во вторава сезона, кога ќе го тресне телефонот Нора и ќе опцуе по Бог веднаш земјотрес.
Не може да се коинциденции!
Тоа хотелот е еден вид на чистилиште?
И со татко му со телевизорот... у пм. Одлично што ќе има трета сезона во која очекувам Линделоф да се појави и да ми ги разјасни сите нејаснотии.
Нумерите кои ја обележуваат серијава:
Ја имало во многу серии/филмови ама ја паметам од Mr. Nobody

И тајното жарче. Јака.

Јас стварно не знам што чекав досега и не ја гледав втората сезона, добри 5-6 месеци ми стоеше во лаптоп и не стаса на ред...ама ова беше едно од најдобрите возења што ги имам добиено од некоја серија. Буквално, пушташ нова епизода и чекаш да почне за да видиш за кој лик ќе биде и кои глупости ќе го снајдат некого и кој стар лик ќе го најдат.
Она со хотелот:cuc::cuc::cuc: Јас си го сфатив како Чистилиште, кој заслужува ќе се врати назад, кој не, ќе си остане таму, макар што со Линделоф никогаш не знаеш на што си...
Вторава сезона >>>>>>>>>>>>Првата сезона!!!
Третава се знае кога почнува?

Јас стварно не знам што чекав досега и не ја гледав втората сезона, добри 5-6 месеци ми стоеше во лаптоп и не стаса на ред...ама ова беше едно од најдобрите возења што ги имам добиено од некоја серија. Буквално, пушташ нова епизода и чекаш да почне за да видиш за кој лик ќе биде и кои глупости ќе го снајдат некого и кој стар лик ќе го најдат.
Она со хотелот:cuc::cuc::cuc: Јас си го сфатив како Чистилиште, кој заслужува ќе се врати назад, кој не, ќе си остане таму, макар што со Линделоф никогаш не знаеш на што си...
Вторава сезона >>>>>>>>>>>>Првата сезона!!!
Третава се знае кога почнува?

Јануари 2017 :(

Гледавте бе? Никој ништо не искоментира. Сосема нова насока.

Гледавте бе? Никој ништо не искоментира. Сосема нова насока.
Погледав малку и не ми задржа внимание и ја исклучив, ама пак ќе и седнам деновиве баш ради што е иста екипа па би требало да има пролазна.

Погледав малку и не ми задржа внимание и ја исклучив, ама пак ќе и седнам деновиве баш ради што е иста екипа па би требало да има пролазна.
o_O Јас мислам дека е мнооооогу потценета серија. Море серииште! Ептен одлепена ствар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom