Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.832
Поени од реакции
12.283
Со ова финалето во ЛЕ го потекоа. Затоа што Роналдо и Меси во сите финалиња голови и асистенции имаат. Кутињо постигна гол против Сити во финалето од лига купот и е заслужен што воопшто дојде до пенали. Против Сити пред некоја сезона кога се вратија после 2-0 и изедначија јас го постигнав победничкиот гол пошто Кутињо се губи. Против Дортмунд јас постигнав гол од нигде никаде кога почна пресвртот. За повеќе ќе правиме муабет кога ќе почни тимот за трофеи константно да се бори

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.784
Фали и фановите на Барса да се умешаат у муабетов јер од идна година е нивни

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со ова финалето во ЛЕ го потекоа. Затоа што Роналдо и Меси во сите финалиња голови и асистенции имаат. Кутињо постигна гол против Сити во финалето од лига купот и е заслужен што воопшто дојде до пенали. Против Сити пред некоја сезона кога се вратија после 2-0 и изедначија јас го постигнав победничкиот гол пошто Кутињо се губи. Против Дортмунд јас постигнав гол од нигде никаде кога почна пресвртот. За повеќе ќе правиме муабет кога ќе почни тимот за трофеи константно да се бори
Кога се боревме за титула со Сити, Стиви кога клизна изглеа Аспас го даде голот на Сити Граунд за 2-3 во 80та минута, не Кутињо.

Изглеа Томи им даде гол на УТД на Олд Трафорд за 1-1 во ЛЕ лани, кога УТД имаше иницијатива и водеше 1-0 па со голот ја заспа утакмицата.

Џабе се збори во празно, според нив (2-3ца) тоа е правилен потег, според 90% од фудбалскиот свет (вклучувајќи го и раководството на Интер) продажбата на Кутињо е погрешен потег. Пред некоја недела читав дека немале да направат иста грешка со Габигол како што направиле со Кутињо. Ваљда не се консултирале со форумџииве пред да ја дадат таа изјава.[DOUBLEPOST=1480861921][/DOUBLEPOST]
Ај уште еднаш, Кутињо имаше 21 или накај 21 година кога го земавте. Интер не гледаа тоа што гледале во него кога го земале, исто како Ливерпул што виделе дека Аспас не е тоа што очекувале од него во Ливерпул. Значи споредувам ситуации а не играчи. Истото го прави и интерашов со латиницава. :Д

Не се разбирате, преочигледно.
А Кутињо има напредок, што е и нормално, сеуште се исклучува во периоди од играта ама повлијателен е за разлика од претходните две сезони. Дали е израснат во лидер и мудоња? мислам сеуште не, а ќе покажи и периодов што ќе сте без него и колку ќе фали во играта.
Разликата е тоа што Кутињо дојде како талент а Аспас како изграден играч. Ако во ова не гледаш разлика, тогаш не знам како да ти помогнам, најсериозно. Значи имаш изграден играч како Аспас, Бентеке и Кин пример, напаѓачи ти ги зимам, не се покажуваат и се продаваат. Имаш таленти како Кутињо, Ајб, Стерлинг кои тек треба да добијат шанса, да покажат што знаат.

Разлика ко Милан и Интер на табела :D

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.412
Поени од реакции
43.222
Тоа на Ловрен не ни беше прекршок по што падна третиот гол

R

red.devil

Гостин
Сега ќе дојде @Scouser88 да ти објасни како имаме маестрална одбрана. Мада, утакмицава цел тим потфрли дефанзивно, маме си ебаа.
Да се дешава нешто :D
Некако ми е чудно, го нема пресингот до таа мера како порано.

Имам некој осќај ќе пукните четврт на крај...[DOUBLEPOST=1480864946][/DOUBLEPOST]Л О Л

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Нема заебанции со Борнмут, до крај играат ко германци се

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ако Мињоле е на клупа поради тактика а не поради повреда тогаш ептен забегале и овие од Ливепрул (и покрај сите грешки на Мињоле, пак е голман број еден во клубот)

АКЕ ИГРАЧИШТЕ!! :cuc:

Каков менталитет имаат овие Бурнемаут, алал им вере не очекував дека ќе бидат вака боребени сезонава ( и до сега ме немаат разочарано)

И алал му вера за животната филозофија на Клоп, Од 1-3 му прават 4-3 и човеков пак се смее. Блазе си му, најсериозно.

П.С. За еден милиметар што беше goal line technology шутот Ливерпул го изгубија мечов :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom