Не би требало да се плашите од мене.Не било лошо ова не-играње во ЛШ
Значи сега да очекуваме лоша серија на Челзи штом го кажа ова а?![]()
Ти нема многу смисла муабетов, пошто имало ситуации каде цела одбрана испаднала па немало гол. Пример денес промашувањето празен гол на Де Бруин.Комплетна екипа се Челзи откако сменија систем, немаат ниту најдобар ниту најлош поединец, сите играат заедно ко права екипа. Ги скоцка Конте до максимум, многу јако изгледаат. 2 гола примено на последните колку таму, 7-8 утакмици, од кои еден шугав автогол на Кејхил денеска и тоа на Ериксен што беше стварно добар гол, шут, што значи не ги изиграа па да испадне цела одбрана.
Повлекувам ја тоа све што сум истрескал за Конте(хехехехе) до сега, опасно го докажа спротивното и ако продужи вака не гледам како не би освоил титула.
Секако дека не е оукеј, пошто нели, кога некој има различно мислење секогаш можеме да кажеме „hhhhhhhhhhhhhhh koi ti se ekspertizive aj odi glej Friends“. Само што тоа ви е сега хит у фан клуб, секој што има мислење е "los obid za ekspertiza".peja ok e, ne mora da teras ekspertiza na sekoj del od forumov, koga ne si informiran so kalco situacijata, bolje batali muabet na tema konte i inter u idnina, ili konte i milan.
Мене ме заболе пенисот кој тебе ти е омилен менаџер, тоа побратимот твој те „обои“ како дно од Интераш, па со него општи на темата.Ne e bitno toa, ne e ni tema na muabet tuka, neznam zasto ja nacnuvas, moe pravo e koj trener ke mi bide eden od poomilenite, koga mozea navivacite na united da gi progoltaat site gomna sto gi izele za murinjo, sto poveke ? Toa sto bil igrac na juve, i trener, mene licno ne mi smeta za da mi bide eden od poomilenite menadzeri vo ovoj sport momentalno, so godini go zboram ona sto sega poveketo od vas go gledaat kaj konte, ili ke gi biram spored nivnoto minato, pa da udiram recki samo zasto nosel dres na rival. Momentalno e trener na celzi, da bese na juve ili milan sekako nemase istiov muabet da go teram ali u sekoj slucaj nikad nemase da zamizam pred ociglednoto, deka e strava od menadzer za koj jas licno ne bi imal protiv da vodi ekipa za koja navivam.
pa ne bese daleku od vistinata, so prikazanoto do toj moment, ali never underestimate the heart of a champion, a takvi imaat i na teren, i na klupa, posle toj mec Konte smeni taktika i sistem, do dusa i na toj mec se obide istiot da go protne ama veke imaa golema negativa, i posle toa im trgna vozot.После натпреварот со Арсенал напишав дека Челзи ќе се бори за 7 место во лигата. Сега ќе одам во ќошот на магарешка клупа и ќе се покријам со ушите.
Секако дека не е оукеј, пошто нели, кога некој има различно мислење секогаш можеме да кажеме „hhhhhhhhhhhhhhh koi ti se ekspertizive aj odi glej Friends“. Само што тоа ви е сега хит у фан клуб, секој што има мислење е "los obid za ekspertiza".
Мене ме заболе пенисот кој тебе ти е омилен менаџер, тоа побратимот твој те „обои“ како дно од Интераш, па со него општи на темата.
Муабетот со „брукањето“, она на кое ти реплицирав уште на почеток е тоа дека играчите на Ливерпул немале притисок или и да имаат е едно 100 пати помал од оној кој го имаат играчите на Интер. Па уште и во Италија медиумите ги јаделе после пар лоши утакмици.
Италија и медиуми спореди со Англија и медиуми![]()
Да ама на крај никој нема да ги памти овие ситуации. Се гледаат головите, бодовите и победите/поразите.Ти нема многу смисла муабетов, пошто имало ситуации каде цела одбрана испаднала па немало гол. Пример денес промашувањето празен гол на Де Бруин.
Не мислев на прославата на голот, тоа никад го неам замерено, секој може да се радува како сака.И да... @Џонтра Волта убаво прашање има поставено, само на место Конте, треба да стои Гвардиола. Претерано радување не е воопшто причина за казнување на тренерот. Ама онаква гестикулација кон главниот арбитар и те како е. Барем по стандардите на ФА.
Е тука да беше Мурињо, веднаш после свирежот на судијата ќе беше санкциониран со шестмесечен бан, забрана за посетување на кино, театар, државни институции, социјални служби ќе му ги одземеа децата и ќе мораше да плати 600 000 евра на ценетата фудбалска федерација..
Ako te gagja vistinata toa ne e moj problem, Liverpul e golem klub na hartija, ama 25 godini se ponasaat ko vtororazreden klub so povremeni blesoci, toa ne e moja krivica, krivica e na tie sto vi go vodat timot i ne ukapirale u ovie 25 godini kade e greskata, zatoa, vo tim ko liverpul moze da prosperiraat lovrenovci, koutinjovci, lukasofci i ostali, ke dojde suarez ke gazi 2 -3 godini ke bide materijal za titula i ke go shitnat za da ostanat na invalid ko staridz, kreten ko baloteli, i '' lider '' ko koutinjo vo bitkata ... za izlez u evropa.Секако дека не е оукеј, пошто нели, кога некој има различно мислење секогаш можеме да кажеме „hhhhhhhhhhhhhhh koi ti se ekspertizive aj odi glej Friends“. Само што тоа ви е сега хит у фан клуб, секој што има мислење е "los obid za ekspertiza".
Мене ме заболе пенисот кој тебе ти е омилен менаџер, тоа побратимот твој те „обои“ како дно од Интераш, па со него општи на темата.
Муабетот со „брукањето“, она на кое ти реплицирав уште на почеток е тоа дека играчите на Ливерпул немале притисок или и да имаат е едно 100 пати помал од оној кој го имаат играчите на Интер. Па уште и во Италија медиумите ги јаделе после пар лоши утакмици.
Италија и медиуми спореди со Англија и медиуми![]()