Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Посед битно пак имаше Пеп, не му требаат победи против Челзи :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не било лошо ова не-играње во ЛШ :ROFLMAO:

Значи сега да очекуваме лоша серија на Челзи штом го кажа ова а? :D
Не би требало да се плашите од мене.
Глејте Стекот да продужи со Контехехехехе, така ќе нема зима за вас. :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Комплетна екипа се Челзи откако сменија систем, немаат ниту најдобар ниту најлош поединец, сите играат заедно ко права екипа. Ги скоцка Конте до максимум, многу јако изгледаат. 2 гола примено на последните колку таму, 7-8 утакмици, од кои еден шугав автогол на Кејхил денеска и тоа на Ериксен што беше стварно добар гол, шут, што значи не ги изиграа па да испадне цела одбрана.

Повлекувам ја тоа све што сум истрескал за Конте(хехехехе) до сега, опасно го докажа спротивното и ако продужи вака не гледам како не би освоил титула.
Ти нема многу смисла муабетов, пошто имало ситуации каде цела одбрана испаднала па немало гол. Пример денес промашувањето празен гол на Де Бруин.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
peja ok e, ne mora da teras ekspertiza na sekoj del od forumov, koga ne si informiran so kalco situacijata, bolje batali muabet na tema konte i inter u idnina, ili konte i milan.
Секако дека не е оукеј, пошто нели, кога некој има различно мислење секогаш можеме да кажеме „hhhhhhhhhhhhhhh koi ti se ekspertizive aj odi glej Friends“. Само што тоа ви е сега хит у фан клуб, секој што има мислење е "los obid za ekspertiza".

Ne e bitno toa, ne e ni tema na muabet tuka, neznam zasto ja nacnuvas, moe pravo e koj trener ke mi bide eden od poomilenite, koga mozea navivacite na united da gi progoltaat site gomna sto gi izele za murinjo, sto poveke ? Toa sto bil igrac na juve, i trener, mene licno ne mi smeta za da mi bide eden od poomilenite menadzeri vo ovoj sport momentalno, so godini go zboram ona sto sega poveketo od vas go gledaat kaj konte, ili ke gi biram spored nivnoto minato, pa da udiram recki samo zasto nosel dres na rival. Momentalno e trener na celzi, da bese na juve ili milan sekako nemase istiov muabet da go teram ali u sekoj slucaj nikad nemase da zamizam pred ociglednoto, deka e strava od menadzer za koj jas licno ne bi imal protiv da vodi ekipa za koja navivam.
Мене ме заболе пенисот кој тебе ти е омилен менаџер, тоа побратимот твој те „обои“ како дно од Интераш, па со него општи на темата.

Муабетот со „брукањето“, она на кое ти реплицирав уште на почеток е тоа дека играчите на Ливерпул немале притисок или и да имаат е едно 100 пати помал од оној кој го имаат играчите на Интер. Па уште и во Италија медиумите ги јаделе после пар лоши утакмици.
Италија и медиуми спореди со Англија и медиуми :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
После натпреварот со Арсенал напишав дека Челзи ќе се бори за 7 место во лигата. Сега ќе одам во ќошот на магарешка клупа и ќе се покријам со ушите.
pa ne bese daleku od vistinata, so prikazanoto do toj moment, ali never underestimate the heart of a champion, a takvi imaat i na teren, i na klupa, posle toj mec Konte smeni taktika i sistem, do dusa i na toj mec se obide istiot da go protne ama veke imaa golema negativa, i posle toa im trgna vozot.
Pisav pred nedela dena za ovoj sistem, sto e najtragicno Conte ne gi ni ima adekvatnite igraci za istiot, moses go igra ofanziven bek, lev bek imaat samo eden kvaliteten za sistemov, i za stoper pocna da go igra azpilikuglgeta koj cel zivot igral ko lev i desen bek.
Tek sega doprva ke pocne gradenje na ovoj sistem Konte, so nosenje na igraci adekvatni za istiot, sega za sega sve e im e ko podredeno, ama dolga im e nivata za oranje, gi vadi samo neigranjeto vo evropa inaku so ovoj roster i nemanje alternativi za bocnite pozicii i centralno vo odbranata, tesko deka ke bea prvi vo anglija uz igranje vo evropa.

Vaka eve go Januari kade e, mislam deka so vakov tim nema da izdrzat na prvo mesto do kraj, ama so nosenje na stoper, i bekovi, e togas drug muabet moze da se pravi, realno 2-3 igraci mora da donesat zasto sezonava ne ja pocnaa so gradenje na tim za vakov sistem, i da ne glumat ludilo so letanje u oblaci demek dovolno sme i sega jaki, mnogu taka se zaebale, citaj ... wenger.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Секако дека не е оукеј, пошто нели, кога некој има различно мислење секогаш можеме да кажеме „hhhhhhhhhhhhhhh koi ti se ekspertizive aj odi glej Friends“. Само што тоа ви е сега хит у фан клуб, секој што има мислење е "los obid za ekspertiza".

Мене ме заболе пенисот кој тебе ти е омилен менаџер, тоа побратимот твој те „обои“ како дно од Интераш, па со него општи на темата.

Муабетот со „брукањето“, она на кое ти реплицирав уште на почеток е тоа дека играчите на Ливерпул немале притисок или и да имаат е едно 100 пати помал од оној кој го имаат играчите на Интер. Па уште и во Италија медиумите ги јаделе после пар лоши утакмици.

Па до негде ти, Стекот и Џонтра сте криви за хуморот што го тераат ( не само кај нив во фан клуб )

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ова на крајот е чист доказ за тоа колку ги болеше ова трескање од земја на домашен терен...буквално ги помочаа. Сити со оваа одбрана нема простор да се надева на титула, а Челзи под маестро Конте влегува во опасна форма која што убеден сум дека ќе им донесе титула, освен ако не им се случи нешто непланирано во текот на сезоната.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Со овој распоред, не што не мислам дека ќе паднат, туку со оглед на топло-ладното играње на конкурентите ќе имаат убава предност во јануари.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ти нема многу смисла муабетов, пошто имало ситуации каде цела одбрана испаднала па немало гол. Пример денес промашувањето празен гол на Де Бруин.
Да ама на крај никој нема да ги памти овие ситуации. Се гледаат головите, бодовите и победите/поразите.
Што ако Манчестер имаше 15 гол шанси со Барнли коа изиграа нерешено, сфаќаш. Така и Челзи, на 8 утакмици имаат примено само 2 гола од кои едниот автогол а друигот со удар од далеку, тоа се гледа и памти.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Можно ли е секоја екипа на Гвардиола да се однесува на терен олку клошарски? За секоја ебана одлука се бунат кај судиите, глумат и се многу лоши губитници.
Епа наздравје пердашење, се гледаме на Стемфорд.

Агуеро е лигуш, отсекогаш и бил. Само што за разлика од лошите момци како Коста и Суарез, патем мислам дека и за двајцата јавноста претерува, перфидно ги прави тие копиљски работи и затоа се нема стекнато со таков имиџ.

И да... @Џонтра Волта убаво прашање има поставено, само на место Конте, треба да стои Гвардиола. Претерано радување не е воопшто причина за казнување на тренерот. Ама онаква гестикулација кон главниот арбитар и те како е. Барем по стандардите на ФА.
Е тука да беше Мурињо, веднаш после свирежот на судијата ќе беше санкциониран со шестмесечен бан, забрана за посетување на кино, театар, државни институции, социјални служби ќе му ги одземеа децата и ќе мораше да плати 600 000 евра на ценетата фудбалска федерација.

Како и да е, опстанокот ни е обезбеден.

Последно уредено:
H

HoT IcE

Гостин
ШАМПИОНСКИ МЕНТАЛИТЕТ!
МИСЛАМ ДЕКА НЕ ПОСТОИ ПОКЉУЧЕН ТРЕНЕР КОГА СЕ РАБОТИ ЗА ПАУЗА НА ПОЛВУРЕМЕ ОД КОНТЕ!
ТОА ШТО ГО МИСЛЕВ ЗА ФАБРЕГАС ДЕКА ГО НЕМА И ДЕКА Е МНОГУ ДЕФАНЗИВЕН НА СМЕТКА НА КАНТЕ ГО СМЕНИ И ОДМА ВРОДИ СО ПЛОД!
COACH TAKE ME IN

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И да... @Џонтра Волта убаво прашање има поставено, само на место Конте, треба да стои Гвардиола. Претерано радување не е воопшто причина за казнување на тренерот. Ама онаква гестикулација кон главниот арбитар и те како е. Барем по стандардите на ФА.
Е тука да беше Мурињо, веднаш после свирежот на судијата ќе беше санкциониран со шестмесечен бан, забрана за посетување на кино, театар, државни институции, социјални служби ќе му ги одземеа децата и ќе мораше да плати 600 000 евра на ценетата фудбалска федерација..
Не мислев на прославата на голот, тоа никад го неам замерено, секој може да се радува како сака.
Имаше една ситуација каде требаше да свирне фаул за Челзи, Конте онака у негов стил почна да урла, на аут линија стоеше и фрлаше со рацете. На тоа алудирав, пошто само Мурџо им е трн у око на тоа смрдливата федерација. Мурињо за такво фрлање со раката секоја утакмица пие казни.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015

Ako te gagja vistinata toa ne e moj problem, Liverpul e golem klub na hartija, ama 25 godini se ponasaat ko vtororazreden klub so povremeni blesoci, toa ne e moja krivica, krivica e na tie sto vi go vodat timot i ne ukapirale u ovie 25 godini kade e greskata, zatoa, vo tim ko liverpul moze da prosperiraat lovrenovci, koutinjovci, lukasofci i ostali, ke dojde suarez ke gazi 2 -3 godini ke bide materijal za titula i ke go shitnat za da ostanat na invalid ko staridz, kreten ko baloteli, i '' lider '' ko koutinjo vo bitkata ... za izlez u evropa.

Zivej si u svet na fantazija deka isto e da igras u juve, milan ili inter, i liverpul u momentov, vo pogled na pritisokot i spotlajtot od mediumite i navivacite, sto da ti kazam, ja si stojam na mojot stav deka mesto za koutinjo vo Inter nikad nemalo, osven ako se lazeme neli, zasto prknal u Liverpul, tim so koj osvoi 10 tituli otkako potpisa za niv. A ustvari u realnosta, sekogas se borel za izlez u LS i vo toa za zal nemase uspeh, ama bitno se nametnal vo prv tim, guess what, palasio repot gazese u genoa, dojde vo Inter go snema, zasto ima materijal u nego za takvi timovi, so aspiracii da vlezat u LE, ali ne i za tim koj saka golem trofej.

Zatoa ti imam kazano, definiraj mi go ti prvo mene liverpul kako tim, dali e tim sto treba da osvoi titula vo PL, da osvoi LS i slicno, ili e tim sto se bori za izlez vo evropa pa daj sta das, premija LS, uspeh LE. Za takov tim izmislen e kopiljot i toa ko Lider, toa nikad ne sum go negiral, za titula se znaese koj e izmizlen i e materijal za istototo od liverpul, edniot momentalno gazi u barsa, drugiot se penzionirase.

p.s. Za toj humor koj go forsiras u pocetokov na postot, ti i drugarcinjata tvoi, stekot i dzontra, ste pricina broj eden sto e aktuelen takov rak na forumov, ne ja, ili bilo koj drug.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom