Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.015
hhhhhhh
канцероген хумор?
Венгер никогаш не покажал дисреспект према Ливерпул, тоа не го менува фактот дека би било апсурдно да викам дека е „мојот човекот“.

Болдот :ROFLMAO:
Сите ќе го водат Интер еден ден, Чоло, Конте, можеби и Фергусон ќе се враќа од пензија пошто реално, никогаш ја нема отВрлено можноста.
peja ok e, ne mora da teras ekspertiza na sekoj del od forumov, koga ne si informiran so kalco situacijata, bolje batali muabet na tema konte i inter u idnina, ili konte i milan.

Ne e bitno toa, ne e ni tema na muabet tuka, neznam zasto ja nacnuvas, moe pravo e koj trener ke mi bide eden od poomilenite, koga mozea navivacite na united da gi progoltaat site gomna sto gi izele za murinjo, sto poveke ? Toa sto bil igrac na juve, i trener, mene licno ne mi smeta za da mi bide eden od poomilenite menadzeri vo ovoj sport momentalno, so godini go zboram ona sto sega poveketo od vas go gledaat kaj konte, ili ke gi biram spored nivnoto minato, pa da udiram recki samo zasto nosel dres na rival. Momentalno e trener na celzi, da bese na juve ili milan sekako nemase istiov muabet da go teram ali u sekoj slucaj nikad nemase da zamizam pred ociglednoto, deka e strava od menadzer za koj jas licno ne bi imal protiv da vodi ekipa za koja navivam.

I denesniov mec e dovolen pokazatale za negoviot karakter, me boli kur kaj sve bil trener, ko i anceloti sto sve vodel, pa aj ke glumime ludilo nekoe navivacko ultras ludilo, i na forumi nema da pisuvame raboti od tipot .... CONTE MY MAAAN.

gazi bre, shoraj, celzi itat kon titula definitivno, malce gi potceniv na poluvreme, rekov tesko do celiot plen ali u sekoj slucaj verruvav deka imaat sansa da se vratat. I Aguero direkten crven, lapaj si, poidealno od ova za plavive od london ne mozese da bide.[DOUBLEPOST=1480775308][/DOUBLEPOST]
koj posleden se smee ...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Фабре искусно, го пецка со обид за шамарчина у стилу „ај бе брат, шу ти е“, овој му враќа, овој пак и кога виде дека збесна, спушти раце и глеа невино накај судија додека овој го дави :pos::pos::pos:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Требаше повеќе играчи да бидат испратени во соблекувална сега ама ај.

Sent from mTalk

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Комплетна екипа се Челзи откако сменија систем, немаат ниту најдобар ниту најлош поединец, сите играат заедно ко права екипа. Ги скоцка Конте до максимум, многу јако изгледаат. 2 гола примено на последните колку таму, 7-8 утакмици, од кои еден шугав автогол на Кејхил денеска и тоа на Ериксен што беше стварно добар гол, шут, што значи не ги изиграа па да испадне цела одбрана.

Повлекувам ја тоа све што сум истрескал за Конте(хехехехе) до сега, опасно го докажа спротивното и ако продужи вака не гледам како не би освоил титула.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Фернандињо идиотот треба да добие една подолга суспензија
Ти виде зошто реагираше вака Фернандињо? Чист црвен требаше да попие Фабрегас за шамарот. А за дешавките после шамарот си доби Фернандињо.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Добро ги знае каталонското пиче тие финти, имал од кој да научи.

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Одличен Челзи... :bravobe:

А Сити биле и ќе си останат џупци...на чело со Гвардиола.
Ајде сега коментари од типот на потроши 160 милиони во скоро шампионски тим ..и пак го плескаат..ама јбг не e воа Жозе... :)))

Член од
14 април 2012
Мислења
32.987
Поени од реакции
67.807
Де Брујне и еба матер на утакмицата. Онаков зицер на 1-0, празен гол. Па и Агуеро да не беше себичен. Мораше Сити да даде втор гол од овие 2 шанси.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не било лошо ова не-играње во ЛШ :ROFLMAO:
Повлекувам ја тоа све што сум истрескал за Конте(хехехехе) до сега, опасно го докажа спротивното и ако продужи вака не гледам како не би освоил титула.
Значи сега да очекуваме лоша серија на Челзи штом го кажа ова а? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom