Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не де согласувам дека беше пенал едвај на прсти го пипна, а и исто мислам дека ништо помалку груби не се ни Сити едино што ја имаат топката повеќе и затоа немаат толку фаули

абе едвај шо да ти кажам хахахах
а она на мозес?
ги спаси судијава реално а они искористија се шо можеа

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ах бе жолтко жолтко треба да си апне од половиот орган сеа шо промаши празен гол на 1-0 ..

За таков шпринт во девееста минута играч да истрча, играчот потребно е да се самомотивира, тренерот нема никаква улога во тоа. :kafence:

Е ова е веќе дерби за титула!:duel:

Челзи- импресионирам сум од нив, по оној тежок пораз од Арсенал моментално заслужуваат се што им се случува, права ренесанса, и не се воопшто изнудени резултати, тимов игра одиличен и атрактивен фудбал, ова ми е најсимпатичен Челзи уште од времето кога со Карло освоија титула со рекордниот број на голови.

Сити, настрана другите проблеми, како може онаа тулумбата без мозок Гаел факинг Клиши уште да е во тимот и да игра, како? Тој морон требаше да се пензионира од фудбалот уште по неговиот дебакл со Бирмингем во 2008.

Последно уредено:
а она на мозес?
Ајде јади сега и за сељаков Агуеро или ќе ќутиш?? За колку натпревара суспензија е ова да беше Коста сите г...а ќе јадеа

Не де согласувам дека беше пенал едвај на прсти го пипна, а и исто мислам дека ништо помалку груби не се ни Сити едино што ја имаат топката повеќе и затоа немаат толку фаули

а она на мозес?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пички. Од менаџер до играчи. А овој Агуеро е ептен гаден играч. Коста е светец за него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom