Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Брееееееееееееееј ни пијан не треба да прифатиш ваква лоша трампа
Ми ги нуди Браво и Меси за Харт, Силва и Санчез, цц. Навредена сум од понудава искрено. Немојте вакви глупости веќе :D Силва и Санчез само мртви си идат од кај мене.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Не знам кој ми го даде Лукас Моура али ми врши одлична работа, баш сум си задоволен со трансферот. Не знам ни кој дадов во трејдот, али сигурно не е толку добар како Моура :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Рејтингот е само бројка.

Канте.
Bale и Navas. Го добиваш и Стоунс на позајмица до крај на сезона и прв ќе имаш предност ако се одлучиш да го купуваш следна сезона, пред сите други потенцијални купувачи. Освен тие што ќе имаат подобра понуда од твојата. :icon_mrgr:

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Е ај па за Меси да ви зеам една 90ка и готово. xD
Со оглед на тоа дека е крш на играва Меси и се жалат од него, верувам дека има играчи со помал рејтинг што се боље :) и поефтини :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Со оглед на тоа дека е крш на играва Меси и се жалат од него, верувам дека има играчи со помал рејтинг што се боље :) и поефтини :D
Не е крш на играва, крш е во лигава. :D Може трансфер да го препороди. :D:D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.545
Поени од реакции
59.227
Со ББЦ им земав титула на МСН вчера.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Јас со Гризман, Гамеиро и Де Брујн им земав титула на Роналдо, Меси и Нејмар па не се фалам. :P

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.545
Поени од реакции
59.227
Епа гледаш дека без разлика во кој тим игра, Меси е лузер?

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Не знам кој ми го даде Лукас Моура али ми врши одлична работа, баш сум си задоволен со трансферот. Не знам ни кој дадов во трејдот, али сигурно не е толку добар како Моура :D
За Вието го трампавме :D Ги иам на негова позиција Ројс и Чалханоглу, подобри игри вадеа од него, не ми беше потребен, а ми требаше шпиц резервра, ќе рипа рејтингот на Вието осеќам сега со Севиља :)

Kajgana Shop

На врв Bottom