UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Баерн намерно сакаат да завршат втори за да им падни Арсенал :icon_lol:

Не претерувај денеска ПСЖ немаше шанси како во Франција. Тоа што како умрени играа во прво Арсенал не е мерило
Е што да биде мерило? Место прво полувреме 2-0 да биде, 1-1. Второ од никаква игра заводувате. После кога ви качи Барса или Баерн по 5 се чудите зошто.

Е што да биде мерило? Место прво полувреме 2-0 да биде, 1-1. Второ од никаква игра заводувате. После кога ви качи Барса или Баерн по 5 се чудите зошто.
Ама ич не се чудам пишав дрка не трчаа, што не е ништо ново. Btw каков тренер такви играчи се виде и со замената на Ивоби. Од лани беше зрел за клупа.
Може уште 2-3 шанси и ќе даде гол Кавани

Арсенал глеај ги, еден шут у рамки, 2 гола имаат

Па и Кавани што промаши на крајов хах

Ovie napoli mesto da si ja zavrsat rabotata vecerva tie nemozat na dinamo kiev gol da mu dadat partali nevideni

Многу лузерски менталитет има Арсенал. Најпаметно би им било на Арсенал да стават нов тренер а Венгер да го стават директор за трансфер и што ти знам. Пак ќе има контрола во клубот и неговата визија ќе биде остварена али на терен, тактички и се тоа нека го прави нов менаџер (дури и одбран од Венгер), ќе донесе свежина и нови оптимиситчни ветрови во клубот, вака ништо ново нема да се случи со тимов уште некое време

In Arsene we trust!!
Ич к.р не му чуе дур не умре ќе си биде тренер и во Чемпионшип да испадниме

Јас да бев Кавани после такво промашување сам ќе си излезев и прво нешто што ќе направев е да им ги платам картите на сите тие гостински навивачи кои дошле од Париз да ги гледаат неговите егзибиции... хк пууу

Ovie napoli mesto da si ja zavrsat rabotata vecerva tie nemozat na dinamo kiev gol da mu dadat partali nevideni
Исто им се фаќа и со победа денеска пак ќе мораа непоразени да останат во последно коло.

Јас да бев Кавани после такво промашување сам ќе си излезев и прво нешто што ќе направев е да им ги платам картите на сите тие гостински навивачи кои дошле од Париз да ги гледаат неговите егзибиции... хк пууу
@Viksa.LAL :D

Бешикташ се прва екипа што се вратиле од 0:3 во Истанбул. wait for it... :D

Чакир пак правел глупости синоќа...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom