Многу јака сцена, ама според трејлерот ми делува како филм што ќе биде романтика сместена во вселената...Каква сцена
Не знам зошто, ама некако очекувам да е голем фејл филмотМоре Assassin's Creed и Фасбендер треба да се шлагот на кремот за оваа година.
29-ти декември should be
Какви Патници, Arrival-и.
Јас од една страна се плашам да не го усрале, од друга страна сум ептен хајпнат.Не знам зошто, ама некако очекувам да е голем фејл филмот
Шо не функционира толку бе?^ Не е толку лош колку што не функционира. Едноставно во овој филм ептен се гледа дека Марвел прават филмови по формула и дека студиото ги контролира режисерите како сака. Затоа и Едгар го напушти Ент-Мен ваљда. Сигурен сум дека првичната верзија на филмот немал толку хумор..
Нееееего.....гледам полка се хајпаат "For your consideration" рекламчиња....ќе излезат leaks кај и да е...тагувајте ко ќе излезат
Хуморот во Доктор Стрејнџ.Шо не функционира толку бе?
Па не ми смета мене хуморот, не забележав дека е многу, таман ми е мене. There is no such thing as превише хумор ако хуморот е добар, а добар е ваму.Хуморот во Доктор Стрејнџ.
Ако доби чувство во Civil War дека среде некоја сериозна сцена има ептен хумор (ја не до толку колку некои други што ми кажаа дека им сметало тоа...), тогаш во ова мислам дека стварно ќе приметиш А гледам по нетов и други викаат превише хумор дека имало. Шо знам, ок е филмов али за мој вкус после оние неколку филмови ми изгледа ко успорување од страна на Марвел. Али ај следниве филмои им се sequels така да...ќе се вратат ваљда
Како може да не ти беше сцената со наметката бе...?Хуморот во Доктор Стрејнџ.
Ако доби чувство во Civil War дека среде некоја сериозна сцена има ептен хумор (ја не до толку колку некои други што ми кажаа дека им сметало тоа...), тогаш во ова мислам дека стварно ќе приметиш А гледам по нетов и други викаат превише хумор дека имало. Шо знам, ок е филмов али за мој вкус после оние неколку филмови ми изгледа ко успорување од страна на Марвел. Али ај следниве филмои им се sequels така да...ќе се вратат ваљда
И по мене оправдан избор, Иносентс многу ме бендиса али овој некако останува и расте и после гледањето. Оваа главнава како одглуми алал и вера, баш комплексен лик имаше.Spored mene Elle e podobar. Innocentes ja imase taa nekoja melanholija i bavnost sto gi imaat filmovite na Bergman ama sepak ne dovolno da go ocenam tolku visoko kako vas. Elle mi bese podobar mene. Podinamicen, moderen, kompleksnost na povisoko nivo, so znam... opravdano sto go izbrale, spored mene.
И мене ме заебаа, хахаха.