Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве јас што пуштив од овој хокејов вечер, најсигурни ми се Филаделфија 5+, Торонто 5+, Далас 5+ имаат 3.6 коефициент

Страна 4187 ..ден 17 Ноември 2016 година 21 век..прости им господе уште играат и се надеваат на кошарка
Извини вака ама ти само фудбал играш па не фаќаш ништо, некој игра кошарка само и фаќа. Мислам стварно, што е подобар фудбалот за кладење од кошарката? Демек нема некој што фатил кошарка играчи или утакмици. Мора само фудбал да се игра.

Страна 4187 ..ден 17 Ноември 2016 година 21 век..прости им господе уште играат и се надеваат на кошарка

Џони друже тезава ти е скроз погрешна , премногу си субјективен П-Р-Е-М-Н-О-Г-У , знам дека те има горено кошарка не знам за пола поен за мини поен , нејкела да влезе се вртела на обрач и слично али зашто па мислиш дека у фудбалот му се нема на некој десено истото ? Пенал промашиле пример , искочил играчот сам на сам со голман и утнал не знам пречка статива кур се тресе , дали ова не е еквивалентно на паѓањето во кошарка ? или ај сеа што те има изгорено тебе мора да го проповедаш и да убедуваш да не игра некој кошарка само ради тоа што ти си паднал за пола поен у 2005 , у поглед на коефициенти на играчи да спомнеш дека има кражба е сосем океј , али боље да ме падне 1.90 него да ме падне Реал на 1.10 со Овче Поле

Следиш НХЛ или од тепка ги пишуваш овие?
Која ти е најсигурна од овие 4 утакмици?
Следам и во последно добро ми оди. 6 погодени со ред така да вечерва е редно потоп да ми се задеси и сите ќе ги промашам :D Не ме радуваат утакмициве вечерва али ајде за секоја од овие по некој збор.
Ванкувер - Аризона. Двете екипи се на дното на источна конференција. Во последните 6 меѓусебни на домашен терен Ванкувер има 4 победи. Поприлично мизерни екипи се и двете сезонава. Сношти Аризона имаше исцрпувачка утакмица во гости против Калгари која ја загубија после продолженија па сега за нецели 20 часа имаат ново гостување кај екипа која ако не ги победи нив не гледам кого друг би победиле. Се на се 1 е многу ризичен тип пошто Ванкувер имаат само 2 победи во регуларен дел. За на нет е веќе друго, нема таму х мислам во хокеј.
Минесота - Бостон. Тројца играчи им фалат на Минесота. Имаат серија од два порази на домашен терен додека Бостон има 2 победи на гостински, а севкупно серија од 3 победи со ред (4 во последните 5). Плус меѓусебни гледам последен пат победила Минесота дома против Бостон во 2012 година. Така да х2 ја играв оваа 1.54 коеф
Лос Анџелес Кингс - Едмонтон. Да бидам искрен кец е преценување на Лос Анџелес. Во многу лоша серија се од 4 порази со ред, ама истото важи и за Едмонтон. Во полза на Едмонтон оди тоа што се веројатно најдобра гостинска екипа од Западна Конференција, ама некако во последниве утакмици делуваа расштимано и мислам дека сега е време Кингс да ја прекинат серијата од порази. На тоа додади го фактот што во последните 6 меѓусебни средби на домашен терен Кингси имаат 6 победи и сите во регуларен дел.
П.С и двете екипи имаат доста повредени
Бафало -Тампа Беј. Во многу лоша серија се Бафало од 5 порази со ред. А имаат и неколку повредени. Додека Тампа Беј имаа некои топло ладно игри за последниве 2 утакмици да изиграат поприлично солидно. Иако мислам дека ме залажаа победите против Њујорк Исландерс кои се очај сезонава па можеби избрзав и ги плеснав 2ка.
Се на се - скокни ја вечерва не е за големи уплати јас комбинирав со НБА играчи.
Утревечер можеби Њујорк Ренџерс 2ка пошто се страшни сезонава. Исто и Питсбург кои играат против Исландерс (најумрената екипа во источна конференција) и ќе мораат да се опоравуваат после шлакањето што го добија сношти од Вашингтон (7-1) :D

Последно уредено:
Gortat + 12,5
Haren + 30,5
Porzingis +20,5
Okafor + 12,5
Wiggins +24,5
Wade - 17,5
----------------------------
Washington - New York +209,5
Miami - Milwaukee -200,5
Houston - Portland +222,5
Minnesota - 76ers -211,5
Utah - Chicago +192,5

Немав план да играм играчи вечерва али ајде имав уште 130 денари на сметка и ги закачив на тикет .Screenshot_1.png

вејд под 17.5 го чекам...да не се заебав или? :D[DOUBLEPOST=1479426821][/DOUBLEPOST]Не зна друго да знам дали да чекам мугри или..

Има некој акаунт на 2win? Кај има да ги прашам за еден бет, односно да им ебам све по список? Ја стаив 1х Атлетико МГ-Палмеирас на 1.29 квота пошо ми даваше 1-0 резултат и си викам ќе стегнат овие одбрана нема 2 да изедат. И обично проверувам на бет365 или на резултати колку е резултатот, ама сеа не проверив. Го пуштам бетот и гледам 0-1 за Палмеирас, враќам на 2win гледам 1-1 го дава... Викам WTF бе, што кур се дешава? И ете поправиле во меѓувреме, 0-1 е, а бетот ми стои. Кај да пишам да им ебам све мртво преварантско?

Има некој акаунт на 2win? Кај има да ги прашам за еден бет, односно да им ебам све по список? Ја стаив 1х Атлетико МГ-Палмеирас на 1.29 квота пошо ми даваше 1-0 резултат и си викам ќе стегнат овие одбрана нема 2 да изедат. И обично проверувам на бет365 или на резултати колку е резултатот, ама сеа не проверив. Го пуштам бетот и гледам 0-1 за Палмеирас, враќам на 2win гледам 1-1 го дава... Викам WTF бе, што кур се дешава? И ете поправиле во меѓувреме, 0-1 е, а бетот ми стои. Кај да пишам да им ебам све мртво преварантско?
Eте ти ја бе не пцуј многу :D

Eте ти ја бе не пцуј многу :D
Нема врска сакам void да е бетот, мислам не сакам него треба да е. А ништо чудно ако остане вака да ми го даде ко void, а ако тепа Палмеирас да си остане утнат. Логично е во ваква ситуација сите можни одиграни бетови во тој период да се 1 квота.

вејд под 17.5 го чекам...да не се заебав или? :D[DOUBLEPOST=1479426821][/DOUBLEPOST]Не зна друго да знам дали да чекам мугри или..
Како беше она "како во ливче да ти гледаат" a? 18 БЕ?!?!??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom