Види Зед од мене и луѓето слични на мене не можеш да очекуваш да се понашаме и да пишуваме како Бастерд, Иреал останатите, односно да браниме една партија и одредени луѓе. За мене лично ќе ти кажам дека ќе гласам за опозицијата и нема да ме интересираат никакви отстапки или прогледување низ прсти на криминалици итн. со изговор нив никој ништо не им може или така правеле сите или овие се мафија или овие оддамна го работат тоа. Едноставно очекувам резутлати и можам многу брзо да го променам мислењето и да бидам нивни најголем критичар, ништо не ме интересира и не зависам од нив. Ти може зависиш од СДСМ па во иднина за се ќе најдеш оправдување како козарот Ireal е јас не сум таков и немам никаква корист од партиите освен што треба за сите граѓани се да биде исто и сите да имаме еднакви можности. Едино нешто што го задавам како отспака од ова што го кажав е дека СДСМ и да победи нема да може да ја орпави Економијата заради криминалциве што се сега на власт, но за се друго вклучувајќи и партиски вработувања на неквалитетни луѓе ќе критикувам, можеби ти тогаш ќе викаш па и ДПМНЕ го правеа истото, е тука нема да се согласуваме.