- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Се сложувам дека треба да важат законите за сите еднакво ама тоа не е така. Ете и јас сега бев во кафич каде што сите пушат тоа е. Ние живееме во држава каде што насилниците и криминалците се власт и прават што сакаат.Јас имам кажано 100 пати за кого ќе гласам а тоа не е фирерот, него интересно како Спасовски е толку догло министер а ете за една таква ситница ништо не превземал, ај ваму криминалците го кочат ама за ова доволно беше една мини рација да им улета со слики со се ќе ги фатат на дело и да го затворат локалот на незнам кој фраер е сопствник и како е поврзан со власта таму Панкери Манкери или Мјалков кој и да е кур ме боли, нека покажат дека законите важат за сите!
Некако сите имаме големи очекувања од Спасовски ама мислам дека е доста лимитирана неговата моќ во овие моменти. Тој а и другите министри мислам дека се повеќе поставени за да се спречат злоупотреби во изборниот процес како пола зграда ми е штаб на вмро пола на МВР, или ќе им пратиме Алфи во Охрид да ги заплашуваат лугето што не гласаат за нас.
Го големи проблеми сме на сите полиња, а вмро не е излезот од нив. До толку едноставна е работата.