Следната со Мајами ако даде 30+ првиот во историјата на НБА ќе биде што дал 30+ во првите 5?Демар друже...
Ама имал сто шута и 0-7 за тројка бла бла... само се загрева за следната со ГС да ги избуши сам.Расел Вестбрук со група граѓани во тимот на OKC си гази, брат
Единствени непоразени тимови Тандер и Кавс. Која година еАма имал сто шута и 0-7 за тројка бла бла... само се загрева за следната со ГС да ги избуши сам.
Него Портланд со Пламли и Харклис ништо нема да видат.
Многу меки се двајцата и Вонли од клупа, ќе имаат големи проблеми против екипи со силни високи како Спарс, ОКЦ, Клиперс. Нема да можи секоја утакмица Лилард и Мекколум да играат на поен повеќе.[DOUBLEPOST=1478190849][/DOUBLEPOST]Utah Jazz center Rudy Gobert has agreed to a four-year, $90 million contract extension.Ама имал сто шута и 0-7 за тројка бла бла... само се загрева за следната со ГС да ги избуши сам.
Него Портланд со Пламли и Харклис ништо нема да видат.
33.5 mu e za vecerКолку му даваат на Рас граница за плус бе? овој нема да застане, дај да правиме пари дур не се повредил.
Ја да сум ко Рас може само еден шлајм да му залепамЌе има handshake бе?
5-ти пик беше на драфтов годинава, би требало да е топ играч.Кој е овој Дан од Вулфси? На интересен играч ми изгледа...
Од ова до сега што го видов топ игра.5-ти пик беше на драфтов годинава, би требало да е топ играч.