Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера така завршуваа бајоНа полувреме со тековните резултати доколку немаше никаква промена ќе бев добитен над 10 000.
На едниот тикет Тотенхем 1х, мајсторски 0-1 за 6000, а на другиот џупскиот клуб од Мадрид за 4000. Интересно е што и двата меча во последните моменти можеа да завршат во моја полза, моите тимови имаа пречка и на двата меча, ама со сила не се може.
Вчера си пратев рекреативно, паднат на полувреме на Атлетико 1-1Вчера така завршуваа бајоДенес мораше да ја платиме сметката
![]()
Дајте некое тикетче вечерва 5-6 квота Лига на Шампиони исклучиво...![]()
Не ме послуша а ?Копенхаген-Лестер Х
Монако Т1 2-3
Зицер на неделата беше ова.Македонија-Украина 53.5 минус. Лино со неговиот Мурињовски ракомет се надевам нема да ме разочара![]()
Другпат немој толкави големи зицери без наплата да ги споделуваш.Мемфис - Њу Орлеанс хендикеп 1 (-5.5)
Ова не смее да се пропушти, на Мемфис кој е добра дефанзивна екипа му доаѓа можда и најлошиот тим, Њу Орлеанс. Освен Дејвис, другите се очајни и немаат што да бараат кај Мемфис кој вчера ги одмараше Гасол и Конли и очекувам ран блоу аут денес со оглед на тоа што и Њу Орлеанс вчера имаше натпревар. Иде сингл ова.
A sto da igrame oo semojken dzoni ? Fudbal ? Gi cekas real 2-2&4+ primaat 3 gola od faking legia...Кошарка играат. . Прости им господе не знаат кај тераат.