Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
на мечот меѓу Камке и Типсаревич моментално има 13 одиграни гема, од нив 10 беа брејкови, се игра на тврда подлога во сала, помизерен меч не верувам дека ќе има во наредните 2000 години

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.830
Поени од реакции
12.282
Потоп вечерва. До полувреме се си беше влезено за после се да оди упм

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
На полувреме со тековните резултати доколку немаше никаква промена ќе бев добитен над 10 000.
На едниот тикет Тотенхем 1х, мајсторски 0-1 за 6000, а на другиот џупскиот клуб од Мадрид за 4000. Интересно е што и двата меча во последните моменти можеа да завршат во моја полза, моите тимови имаа пречка и на двата меча, ама со сила не се може.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.830
Поени од реакции
12.282
На полувреме со тековните резултати доколку немаше никаква промена ќе бев добитен над 10 000.
На едниот тикет Тотенхем 1х, мајсторски 0-1 за 6000, а на другиот џупскиот клуб од Мадрид за 4000. Интересно е што и двата меча во последните моменти можеа да завршат во моја полза, моите тимови имаа пречка и на двата меча, ама со сила не се може.
Вчера така завршуваа бајо :D Денес мораше да ја платиме сметката :D

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
4.083
Кога ке дојдат некои лоши денови и некоја лоша серија, нема вадење. Си викаш ај вчера беше лош ден, денеска ке се вадам, да не сум у минус. И нормално како тоа бива, не се вадиш туку влагаш у поголеми гомна...

Не викаат за џабе србите: - Не куне мајка сина што се кладио, него што се вадио...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Македонија-Украина 53.5 минус. Лино со неговиот Мурињовски ракомет се надевам нема да ме разочара :D
Зицер на неделата беше ова.

Одлични се нашиве ракометари за уплата. Ги потценуваат против јаки, ги преценуваат против слаби. Сеа на СП ќе видиме шо квоти ќе им дадат, се надевам ќе има поклончиња пак

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Њујорк 1.

Мммммајсторееее 30 слободни у прво шутнале ракетиве хах

L

Löwe

Гостин
Мемфис - Њу Орлеанс хендикеп 1 (-5.5)
Ова не смее да се пропушти, на Мемфис кој е добра дефанзивна екипа му доаѓа можда и најлошиот тим, Њу Орлеанс. Освен Дејвис, другите се очајни и немаат што да бараат кај Мемфис кој вчера ги одмараше Гасол и Конли и очекувам ран блоу аут денес со оглед на тоа што и Њу Орлеанс вчера имаше натпревар. Иде сингл ова.
Другпат немој толкави големи зицери без наплата да ги споделуваш.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Screenshot_2.png
Мемфис идиотиве ме скратија вечерва за 80 евра....

Kajgana Shop

На врв Bottom