Вчера така завршуваа бајоНа полувреме со тековните резултати доколку немаше никаква промена ќе бев добитен над 10 000.
На едниот тикет Тотенхем 1х, мајсторски 0-1 за 6000, а на другиот џупскиот клуб од Мадрид за 4000. Интересно е што и двата меча во последните моменти можеа да завршат во моја полза, моите тимови имаа пречка и на двата меча, ама со сила не се може.
Вчера си пратев рекреативно, паднат на полувреме на Атлетико 1-1Вчера така завршуваа бајоДенес мораше да ја платиме сметката
![]()
Дајте некое тикетче вечерва 5-6 квота Лига на Шампиони исклучиво...![]()
Не ме послуша а ?Копенхаген-Лестер Х
Монако Т1 2-3
Зицер на неделата беше ова.Македонија-Украина 53.5 минус. Лино со неговиот Мурињовски ракомет се надевам нема да ме разочара![]()
Другпат немој толкави големи зицери без наплата да ги споделуваш.Мемфис - Њу Орлеанс хендикеп 1 (-5.5)
Ова не смее да се пропушти, на Мемфис кој е добра дефанзивна екипа му доаѓа можда и најлошиот тим, Њу Орлеанс. Освен Дејвис, другите се очајни и немаат што да бараат кај Мемфис кој вчера ги одмараше Гасол и Конли и очекувам ран блоу аут денес со оглед на тоа што и Њу Орлеанс вчера имаше натпревар. Иде сингл ова.
A sto da igrame oo semojken dzoni ? Fudbal ? Gi cekas real 2-2&4+ primaat 3 gola od faking legia...Кошарка играат. . Прости им господе не знаат кај тераат.