Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Колку мизерно му беше тоа интервју, божеееее.
Викаше, ќе го видите мојот Интер за 4 месеци, како му текнувало дека Клоп у Ливерпул од старт пробувал да ги вметне неговите методи а не дал простор за адаптација и дека тој нема да ја направи таа грешка :D

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Frank De Boer, August 2016: "I won't repeat the mistakes Klopp is making at Liverpool."
November 2016: Frank De Boer sacked by Inter.

Прегледај го приврзокот 159123

Која глупа изјава ја дал чоече! :) Клоп од Ливерпул направи солидна екипа, што игра убав фудбал и мислам дека само ќе се надоградуваат и ќе напредуваат.

Претпоставувам дека Икарди му превртил некоја од Вандите на Де Бур ... Да се шири семе 100 милионско :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.590
Frank De Boer, August 2016: "I won't repeat the mistakes Klopp is making at Liverpool."
November 2016: Frank De Boer sacked by Inter.
Izjavata ne e takva, tuku taka e prenesena od mediumite, a inaku izjavata se odnesuvase na metodite na klop i povredite, sto i bese tocno, on koga dojde, u Liverpul 100 dusi se povredija, istiot slucaj bese i so Inter i Benitez. Nema nisto pogresno vo takvata izjava, deka potrebno e malce da se uspori a ne da se ide all in na start so tim koj do toj moment voopsto ne bil naviknat na takov nacin na rabotenje. Logicna izjava, nit e smesna, nit glupa.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Која глупа изјава ја дал чоече! :) Клоп од Ливерпул направи солидна екипа, што игра убав фудбал и мислам дека само ќе се надоградуваат и ќе напредуваат.

Претпоставувам дека Икарди му превртил некоја од Вандите на Де Бур ... Да се шири семе 100 милионско :)
Да знаеше со каква управа си има работа,сигурно немаше така оптимистична изјава да даде :).

Го следев и како фудбалер и како менаџер во Ајакс и верувам дека овој ќе го направеше Интер да личи на тим, впрочем имаше натрпевари каде навистина личеше на доминантен тим (Емполи првото полувреме,Јуве целиот натрпевар,периоди со Рома и.т.н).
Вака од објективна страна, очекував Интер да зема замав и гази некаде после новата година.
Дотогаш ќе се елиминираа просеците,ќе се упгрејдираше тимот со профили компатибилни на неговата философија и додатно ќе се воиграа главните играчи. Оттука и неговите 4 месеци.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Де Бур уствари требаше да постапи како Клоп. Нема врска што му се повреди на Клоп пола тим. Дојде човекот и кажа дека таа сезона е отпишана ништо да не се очекува. Знам дека негодувавме, а и сега не сум нешто ќејфови што така ја отпиша ама засега изгледа вродува тоа со плод. Требало и Де Бур кога преговарал да бара такво нешто. Играчите секако не беа за неговата филозофија и јасно беше дека нема да постигни ништо за кратко време. Сезонава требаше да има гаранции и да не го чепкаат за да можи на раат да го склопи тимот, да го избрка ѓубрето и да си донеси негови играчи. Али затоа наредна сезона немаше да има изговори. Притисокот ќе беше дупло поголем. Како и да е.....
Туку зошто интерашиве се толку убедени во Симеоне?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Туку зошто интерашиве се толку убедени во Симеоне?
Као мислиш убедени во Симеоне? Во неговите квалитети или дека сигурно ќе биде тренер на Интер?

Ако е за неговите квалитети што искрено не верувам дека вакво прашање поставуваш, одма ти давам едно чао.
Ако е за тоа дека сигурно ќе биде тренер на Интер, никад ништо не е сигурно, не сме убедени туку се надеваме. Одамна има шпекулации, изјави од двете страни, па ќе видиме на крај.

Остајте тие глупи муабети у ваков тим ли ќе доаѓа бла бла, така и за Клоп викаа, кур тражи у Ливерпул.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Како игра Лацио под Инзаги и резултатите негови не ме чуди по него да загризат доста клубови за наредната сезона а мислам не го ни продолжи договорот. Интер можда треба малце да почнат да го следат :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Имал клаузула у договорот дека можел да иде у Интер кога сака.
Како Мурињо што имаше кога беше во Реал, дека можи во Јунајтед да оди кога ќе посака? :icon_lol:[DOUBLEPOST=1478021120][/DOUBLEPOST]
Као мислиш убедени во Симеоне? Во неговите квалитети или дека сигурно ќе биде тренер на Интер?

Ако е за неговите квалитети што искрено не верувам дека вакво прашање поставуваш, одма ти давам едно чао.
Ако е за тоа дека сигурно ќе биде тренер на Интер, никад ништо не е сигурно, не сме убедени туку се надеваме. Одамна има шпекулации, изјави од двете страни, па ќе видиме на крај.

Остајте тие глупи муабети у ваков тим ли ќе доаѓа бла бла, така и за Клоп викаа, кур тражи у Ливерпул.
Џонтра дувај го бе :kuracc: За квалитетите на Симеоне ќе прашувам ..............абе бегај ме изнервира сега не ми се дискутира

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Не го споредувајте Де Бур со Клоп, срамота е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom