Одлично ќе се вклопи во играта. Кај шо практикува Лино игра од 19 век ќе му легни таа спорост. Додека не се донесе тренер што практува модерен начин на игра тешко дека ќе направиме нешто..Ристо Арнаудовски, сум заборавил дека постои човеков. Ќе го прават дебитант сега, на скоро па 40 години? Што ли му текнало на Лино?
Можда се бламирам ама ќе си прашам, не беше овој ракометар на песок едно време?Ристо Арнаудовски, сум заборавил дека постои човеков. Ќе го прават дебитант сега, на скоро па 40 години? Што ли му текнало на Лино?
Да, беше хрватски репрезентативец во ракомет на песок.Можда се бламирам ама ќе си прашам, не беше овој ракометар на песок едно време?
Можеби и го планира сериозно за СП. Во Јануари младинците играат квалификации за СП, можно е да остави некој од Кузмановски/Нелоски да настапат само со јуниорите, а на Арнаудовски да му даде шанса со сениорите во Франција.Мене ми се чини дека ова со Арнаудовски е повеќе да го тестираат на тренинг отколку дека сериозно го планира Лино.
Можно е. Во многу незгоден момент се тие квалификации. Макар што чисто сумњам дека реално е појак овој од пример Талески. Класичен шутер ист какви што веќе имаме.Можеби и го планира сериозно за СП. Во Јануари младинците играат квалификации за СП, можно е да остави некој од Кузмановски/Нелоски да настапат само со јуниорите, а на Арнаудовски да му даде шанса со сениорите во Франција.
Се сложувам, што е до мене нема дилеми дека сите тројца од Металург треба да се внесат во репрезентација почнувајќи од ова првенство, а на младинските квалификации да си настапат децата што настапија на У18 првенството летово, појачани со Томовски и Велковски. Меѓутоа штом е веќе повикан Арнаудовски можно е тоа да му е замислата на Лино.Можно е. Во многу незгоден момент се тие квалификации. Макар што чисто сумњам дека реално е појак овој од пример Талески. Класичен шутер ист какви што веќе имаме.
Тоа што Митков дал седум гола на истиот натпревар говори колку тој бил „квалитетен“ и колку првенството е квалитетно...
nekoj rakometar vo mk neka napravi transfer na primer vo Latvia i neka dade 20 golovi na utakmica i neka se napravi BUM deka e mnogu jakТоа што Митков дал седум гола на истиот натпревар говори колку тој бил „квалитетен“ и колку првенството е квалитетно...