Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шенгелија 3 фаули за три минути.Има тренер на бродот ? Еј да го оставиш во игра со 2 фаули и одма трет.Аматеризам на нивоу.:eek:

Najbrz pad do sega na simonovic -7.5 bratot od 3 suta site tri gi pogodi.. I odma 8 poena

Sent from my thor using Tapatalk

Ај да видиме од триве вечерни тениси (Гофин,Зверев,Чарењо Буста) кој ќе го пуцеме вечерва..

Jbt Cambur i Zwolle [emoji35][emoji35]
Cambur imaja 1.8+koef se oluciv 1&3+ 1.45..
A Zwolle nitu eden gol .
Se ubija sansi Excelsior,sto se si promasija ..
Namesto da gi cekam samo niv,sega nervi ke skinam i so Cambur ..
Kajgana Magijo Excelsior gol [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
De Graafschap - Helmond 1:4 во 60 минуте..коеф 1(1.57), х(4.40) и 2(4.85)....па зар е можно да ме кутне мме*ам

Монако пред 2 дена беа у Москва... не знам зашто уопште ги игравте кога знаевте дека беа преуморни...

Гофин :facepalm: Ај да видиме дали ќе изгуби ОД МАДРФАКИНГ КОПИЉ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА

Монако пред 2 дена беа у Москва... не знам зашто уопште ги игравте кога знаевте дека беа преуморни...

Гофин :facepalm: Ај да видиме дали ќе изгуби ОД МАДРФАКИНГ КОПИЉ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА

то е то голманот се тргна од гол МЕСТЕНА Е крај на муабетот

Гофан ако изгуби од Копиљ, нека иде нека пасе овци.

Go cekam gist 8.5+ na 8 se povredi .. Sega zverev so 4.5 da tepa pravi brejk vo vtor set i gubi 2 gema na svoj servis

Sent from my thor using Tapatalk

Осасуна-Бетис X да заврши за 115 евричи ( + Ајнтрахт 2ка и Монако 1x рачунам фатени) ... се чудам кеш аут да праам.. моментално 55 еу ми нуди...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom