B
Blade Torch
Гостин
Oooo копуци од Спорлајф! Сакам да направам 10 онлајн тикети. 11 саат отиде! Неспособни шутраци. Битно пдф додатокот го прикачиле.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oooo копуци од Спорлајф! Сакам да направам 10 онлајн тикети. 11 саат отиде! Неспособни шутраци. Битно пдф додатокот го прикачиле.![]()
Gi gledas ? Do tolku se sakatj cska? Gi imam t2 nad 2.5 ama kako sto gledam tesko 3 gola da dadat denes...CSKA za 25 min,5 isklucuvanja protiv Novokuznetsk.5 suta 2-0.Prv sut 2/3 i gol.
Potonula ladja,nema kapetana.![]()
Се разиграа.Gi gledas ? Do tolku se sakatj cska? Gi imam t2 nad 2.5 ama kako sto gledam tesko 3 gola da dadat denes...
Sent from my thor using Tapatalk
Eve gi 2 gola za 2 minuti bravo
А овие три и Вардар ракометот да се додаде?Чекам бонусот да излезе , би требало Вест Хем да стигне до 1.90. Некако сигурна ми стои повеќе од Ливерпул и Арсенал заедно.
Вест Хем - 1
Дортмунд - 2
Баерн - 1 Т1
Сега за сега ова ми е у план , ќе видам шо коеф ќе имам и можно е Барса да ја ставам.
Дортмунд има толку голем коефициент не ради Инглоштад што имаат 5 порази во низа, туку зашто Дортмунд имаат 9 играчи повредени (Бендер, Дурм, Гереро, Кагава, Мор, Ројс, Сахин, Шмелцер и Шурле). Башка Дортмунд последните два натпревари ги кикснува, така да не ми се верува три натпревари по ред да си дозволат кикс против последниот на табела. Ма да никад се не зна.Dortmund e zaebana ne slucajno tolku visoka e kvotata a igra so poslednite. Ovie Ingolstad imaat preku 5 poraza u niza uvek izbegavajte koga nekoj ima u niza bilo pobedi ili porazi.
Gi gledav ovie Ingolstad so Baern i uopste ne se losi, retko koj tim ima napraveno tolku sansi protiv Baern. Bas cudi sto do sea imaat samo eden bod.Дортмунд има толку голем коефициент не ради Инглоштад што имаат 5 порази во низа, туку зашто Дортмунд имаат 9 играчи повредени (Бендер, Дурм, Гереро, Кагава, Мор, Ројс, Сахин, Шмелцер и Шурле). Башка Дортмунд последните два натпревари ги кикснува, така да не ми се верува три натпревари по ред да си дозволат кикс против последниот на табела. Ма да никад се не зна.![]()
Барса ракомет 1
Шкендија-Вардар ГГ
Тотенхем 2
Дортмунд 2
Јувентус ГГ
Бенфика 2
Атлетико Мадрид ГГ
Киелце 1
Коефициент: 64,87
Што мислите?
Барса ракомет 1
Шкендија-Вардар ГГ