Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас денес ќе играм лудачки тикет, ќе пишувам 20 утакмици од 2 до 6 гола на 600-700 денари уплата, добивка е измеѓу 40-50к, што ќе биде нека биде :)

Јас денес ќе играм лудачки тикет, ќе пишувам 20 утакмици од 2 до 6 гола на 600-700 денари уплата, добивка е измеѓу 40-50к, што ќе биде нека биде :)
Zemi si karticka od sportlife i na 20 utakmici so koef nad 1.4 imas 972% bonus... Na 20den uplata tibide 400-500000

Sent from my thor using Tapatalk

Последно уредено:
T.Rice + 15,5
J.Doellman + 11,5
B.Bogdanovic + 12,5

Овие тројца треба да префрлат, добри граници имаат...

Zwolle gg3+
JongPsv gg3+
Notingen gg3+
Cambur 1&3+ il gg3+ uste ne sum odlucil ..
Uplata 500den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Рајс ако игра како на првата сигурно ќе префрли..не знаеше кај се наоѓа глушецов..

Дајте слика од спорт лајф за играчиве, знам дека смо досадни:D

Дали некој имал проблем на 2Win со депонирање на средства. Јас веќе подолго време го имам тој проблем се јавував и во Комерцијална банка и во CaSys, од таму ми рекоа дека до нив не стига никаква информација за обид за депонирање средства, мене ми пишува погрешен формат:број на картичка, милион пати ги проверив податоците и се точни и имам средства на сметката, не знам зошто не можам да префрлам пари, ако некој е запознаен со ваков проблем ве молам за помош.

Рајс ако игра како на првата сигурно ќе префрли..не знаеше кај се наоѓа глушецов..
Со Билбао викендов даде 27, Наваро е повреден, Копонен се врати на тренинзи ама нема да игра.

Дали некој имал проблем на 2Win со депонирање на средства. Јас веќе подолго време го имам тој проблем се јавував и во Комерцијална банка и во CaSys, од таму ми рекоа дека до нив не стига никаква информација за обид за депонирање средства, мене ми пишува погрешен формат:број на картичка, милион пати ги проверив податоците и се точни и имам средства на сметката, не знам зошто не можам да префрлам пари, ако некој е запознаен со ваков проблем ве молам за помош.
Само со таа картичка со која си депонирал прво пари смееш да играш,кога ќе се обидеш да депонираш ти дава две опции за депонирање СО СТАРАТА или СО НОВА КАРТИЧКА.
Е сега најверојатно уплаќаш со старата картичка,и таа системот на 2WIN ти ја има зачувано.
Сигурно грешка имаш кога ќе те натера да го внесеш бројот на картичката,во тоа поле каде што треба да стои бројот на картичката веќе ти е пополнет автоматски со тие бројки шо ги зачувал системот,освен неколку броеви кои ги заменува системот со ЗВЕЗДА,па најверојатно ти не го пишуваш бројот на картичката зошто мислиш дека системот го запомнал,така е на бет365 каде треба само безбедносниот код од картичката да го внесеш..
Е сеа,ти треба кога одиш да депонираш пари,во полето каде што е бројот на картичката каде што ти се запомнети тие бројки, ОДНОВО ДА ГО НАПИШЕШ ЦЕЛИОТ БРОЈ НА КАРТИЧКАТА..
Најверојатно овде грешиш,и јас лани едно добри две недели мислев дека кај мене нешто е проблемот,сто пораки им пишав,ми вратија дека не е до нив проблемот,а излезе во сосема мала работа е цела заебанција.

Со Билбао викендов даде 27, Наваро е повреден, Копонен се врати на тренинзи ама нема да игра.

А и Пау Рибас бил неизвесен до последна минута, не се знаело дали ќе игра. Треба Рајс лесно да префрли, ќе шутира премногу, а и ќе оди на влезови премногу така да сигурно ќе има голем број слободни и сигурно ептен голема минутажа. Е сега единствено ако Фенер стегне ептен јака одбрана и оди ова на меч со премногу малку кошеви ама сепак освен Рајс и Доелман нема кој да шутира друг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom