Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.854
ВТФ дури сега дознавам дека Вини Џонс бил фудбалер до 98ма после станал глумец.:confused:
Гледај го ова, кога ке имаш време...

Many of the Wimbledon anecdotes are well-known, like chairman Sam Hammam forcing his players to eat sheep testicles in a forerunner to I'm a Celebrity. Jones – now a Hollywood actor – reveals in the programme they also set fire to team-mate Alan Cork's car so he could plead poverty for a new contract, and said he was startled by the way Fashanu in particular intimidated young players at the club, and opponents. 'Fash the Bash' as he is known is accused in the programme of beating up a player 'like a rag doll'.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
@Peja989 ти текнува на фудбал женско кога им играше на пластикиве хахахах

Ми стоеше ко да знае цезар да праи таа :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако играат како што знаат да играат, само да се опорават Ловрен, Клајн и Лалана, кој сака нека суди, во моментов играме подобро од нив, плус домашен терен.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Ако играат како што знаат да играат, само да се опорават Ловрен, Клајн и Лалана, кој сака нека суди, во моментов играме подобро од нив, плус домашен терен.
и Вијналдум се повреди денес.. изгледаше како задна ложа да поеба..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
и Вијналдум се повреди денес.. изгледаше како задна ложа да поеба..
Да да, ја има сјебано ќе паузира неколку месеци веројатно ама за негова замена го имаме Џан. Десен бек ако се сјебе, го ебавме ежот, ќе треба Милнер да игра десно а Морено лево, што не става у сериозен минус. Кај ни е климава одбраната, па уште и Клајн да отсуствува, ќе биде хендикеп.

Според мене после повредата на Вајналдум ќе игра со:

Кариус
Клајн - Матип - Ловрен - Милнер
Џан
Хендо - Лалана
Кутињо - Фирмоно
Мане

Со тоа што од Џан од Мане би мењале позиција, пошто никад немаат стандардна поставеност, секој игра сешто.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Не е можно никој од моиве да не се повредил, нека ме разбуди некој

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да да, ја има сјебано ќе паузира неколку месеци веројатно ама за негова замена го имаме Џан. Десен бек ако се сјебе, го ебавме ежот, ќе треба Милнер да игра десно а Морено лево, што не става у сериозен минус. Кај ни е климава одбраната, па уште и Клајн да отсуствува, ќе биде хендикеп.

Според мене после повредата на Вајналдум ќе игра со:

Кариус
Клајн - Матип - Ловрен - Милнер
Џан
Хендо - Лалана
Кутињо - Фирмоно
Мане

Со тоа што од Џан од Мане би мењале позиција, пошто никад немаат стандардна поставеност, секој игра сешто.
Мислиш недели?

А Клајн скоро е сигурно дека ќе игра, пошто тој не беше повреден туку играше под инјекции последниов период и потребен му беше одмор.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мислиш недели?[DOUBLEPOST=1476181495][/DOUBLEPOST]

А Клајн скоро е сигурно дека ќе игра, пошто тој не беше повреден туку играше под инјекции последниов период и потребен му беше одмор.
Мислам месеци Томка, пошто така прочитав. Можно е да била грешна таа информација. Како и да е, Клајн, Ловрен и Лалана се' битните играчи што треба да играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom