Гледај го ова, кога ке имаш време...ВТФ дури сега дознавам дека Вини Џонс бил фудбалер до 98ма после станал глумец.
хахаххаххаахаа@Peja989 ти текнува на фудбал женско кога им играше на пластикиве хахахах
Ми стоеше ко да знае цезар да праи таа![]()
Не ми е јасно во комбинација од Ливерпул и вработи се, како се најде и QR Scanner-от да ти го препорача.
и Вијналдум се повреди денес.. изгледаше како задна ложа да поеба..Ако играат како што знаат да играат, само да се опорават Ловрен, Клајн и Лалана, кој сака нека суди, во моментов играме подобро од нив, плус домашен терен.
Да да, ја има сјебано ќе паузира неколку месеци веројатно ама за негова замена го имаме Џан. Десен бек ако се сјебе, го ебавме ежот, ќе треба Милнер да игра десно а Морено лево, што не става у сериозен минус. Кај ни е климава одбраната, па уште и Клајн да отсуствува, ќе биде хендикеп.и Вијналдум се повреди денес.. изгледаше како задна ложа да поеба..
Мислиш недели?Да да, ја има сјебано ќе паузира неколку месеци веројатно ама за негова замена го имаме Џан. Десен бек ако се сјебе, го ебавме ежот, ќе треба Милнер да игра десно а Морено лево, што не става у сериозен минус. Кај ни е климава одбраната, па уште и Клајн да отсуствува, ќе биде хендикеп.
Според мене после повредата на Вајналдум ќе игра со:
Кариус
Клајн - Матип - Ловрен - Милнер
Џан
Хендо - Лалана
Кутињо - Фирмоно
Мане
Со тоа што од Џан од Мане би мењале позиција, пошто никад немаат стандардна поставеност, секој игра сешто.
Мислам месеци Томка, пошто така прочитав. Можно е да била грешна таа информација. Како и да е, Клајн, Ловрен и Лалана се' битните играчи што треба да играат.Мислиш недели?[DOUBLEPOST=1476181495][/DOUBLEPOST]
А Клајн скоро е сигурно дека ќе игра, пошто тој не беше повреден туку играше под инјекции последниов период и потребен му беше одмор.