Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки,утре Вилсон нема да игра,а коеф.за Џетс е над 2.;)
А Фитз минатото коло 6 инт фрли така да бомба е утакмицава, 50-50 е.
Детриот, Далас, Хјутон,Вашингтон, Сан Диего, Аризона се добри типови.

А Фитз минатото коло 6 инт фрли така да бомба е утакмицава, 50-50 е.
Детриот, Далас, Хјутон,Вашингтон, Сан Диего, Аризона се добри типови.

Беарс со факинг Хојер ги тепаат Лајонс да ми ебат тикет, мамицата в газ:icon_lol:

Иначе Викингс си ги ќофтаат Џајантс мислиш против Кливленд играат

Беарс со факинг Хојер ги тепаат Лајонс да ми ебат тикет, мамицата в газ:icon_lol:

Иначе Викингс си ги ќофтаат Џајантс мислиш против Кливленд играат
Ќе падни одбраната второто, нема шанси да го одржат ова ниво

За утре која е најнесигурна од Питсбург, Минесота и Индијанаполис? :) Mислам дека и трите ќе победат, ама пак да прашам.

За утре која е најнесигурна од Питсбург, Минесота и Индијанаполис? :) Mислам дека и трите ќе победат, ама пак да прашам.
Трите се ризични, Питсбург зашто играат против добра одбрана, Минесота играат со солиден противник во Хјустон и Инди зашто се нестабилен тим. Сепак, Чикаго се крш екипа и без нормален Квотербек, Хјустон имаат пола тим повреден и Џетс најверојатно ќе бидат без Ревис. Би требало трите да влезат, ама од Питсбург највише би се плашел јас.

Минесота очекувам да изгубат јас...

Јас би Мајами место Минесота и Атланта како изненадување со 3 коеф.
Мет Рајан е во форма,прв во лига по јарди за додавање.
Денвер без Симиен,стартуваат со Линч.

Атлантами лани стартуваше 5/6-0 па не влегоа плејоф. Мислам им следат 2 порази. Денвер победува заради одбраната која е лудо добра, Квотербекот им е само гејм менаџер ништо посебно не се бара од него. Минесота дома не би требало да изгуби, имаат локдаун корнер што ќе го прати Хопкинс, добра дефанзивна линија и Бредфорд што игра се подобро.Мајами со Тенеси е најмртва утакмица неделава мислам не се предвидува таа утакмица, се е можно. На Балтимор Вашингтон ќе имало јак ветер, така да можни се утнати фг ако има негде тоа да се уплати.

Од кога се бе волку јаки Викингс :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ако не се чоукнат у втор дел еве на..

Хјустон се све само незгодна екипа не без ЏЏ.

Минесота остај што тепа туку тепа све живо и диво и тоа све под 20-тина поени разлика у просек.

Без Теди и Питерсон. Сем јебени Брадфорд ја гази цела лига, ова да ми кажел некој ќе му се смеев у фаца

Може некаде во Македонија да се набави топка за Американски фудбал, или се оди преку нет ?

Може некаде во Македонија да се набави топка за Американски фудбал, или се оди преку нет ?
Јас ненајдов кога барав овде во Скопје.
Преку нет нормално ќе најдеш,оргинал реплика ти е 20 $ а оргинал оргинал околу 100 $.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom