Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Може некаде во Македонија да се набави топка за Американски фудбал, или се оди преку нет ?
Јас во Битола купив топка пред 4-5 години, 1500 денари вилсон реплика но сега затворен е тој дуќан, мислам дека Соломон се викаше

Yup, yup.
На времето таму кај што се продаваше Wilson опрема имаше и NFL топки. ОРКА беше увозник за Вилсон во Македонија. Сега не знам дали има и кој е :/
Јас моите си ги купив од Мексико, исто, во продавница кај што се продава Вилсон.

Vie sho poishe razbirate, nekoj komentar za utre od kladionicharski aspekt ? :D

Пантерс-Сеинтс 52.5+
Питсбург 1 или ако сакаш да пробаш х2
Исто и за Њу Ингланд да тепаат или хендикеп 2
Кливленд исто не верувам да изгубат повеќе од хендикепот, 2 полумртви екипи играат
Бафало би требало да победат.
Заебано е ова коло за типување зашто некои екипи се преценети заради скорот. Затоа и мислам дека хендикепот на фаворитите е преголем во некои случаи. Во секој случај НФЛ за повеќе пари поише од 1 не се игра, бар по мене, премногу е непредвидливо што се може да се случи.

Пантерс-Сеинтс 52.5+
Питсбург 1 или ако сакаш да пробаш х2
Исто и за Њу Ингланд да тепаат или хендикеп 2
Кливленд исто не верувам да изгубат повеќе од хендикепот, 2 полумртви екипи играат
Бафало би требало да победат.
Заебано е ова коло за типување зашто некои екипи се преценети заради скорот. Затоа и мислам дека хендикепот на фаворитите е преголем во некои случаи. Во секој случај НФЛ за повеќе пари поише од 1 не се игра, бар по мене, премногу е непредвидливо што се може да се случи.
Ke iskombiniram neshto od ovie na sitno, interesno mi e da gi pratam, fala ti :))

Каролина да ги тепа Њу Орлеанс. Ќе падне сигурно квотата до утре али ако фатиш на 1.6 или колку и да е и те како вреди, ќе им игра Њутон утре пред 2 саата потврдија

Њу орлеанс ме сјбеа со Џајантс ко играја за + поени така да очекувам и сега "тврда" утакмица спротивно од предвидувањата дека ќе се распуцаат двете страни.

Ако постигнат уште еден ТД Бенгалците ќе биди интересно.

Многу повреди првото полувреме, Биг Бен надвор со повреда на коленото.

Што направија Пекерси да ми каже некој? :D
Овие па судииве не свирнаа ништо. :pos:[DOUBLEPOST=1476658573][/DOUBLEPOST]Каква утакмица Атланта - Сиетл, јас сум земал неподвижните Пекерс ги гледам. :facepalm:

Последно уредено:
Очај судиите денес,500 грешки направија и за на крај подарија победа на Сиетл,

Лудница во Фили...
Изглеа воздухот не му годи на Бредфорд или па сонцето.

Патриотиве делуваат како да можат да постигнат тачдаун кога и да им треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom