Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
ЛЕЛЕЕЕ УТАКМИЦАВА ЧОЕЧЕ :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1477282252][/DOUBLEPOST]ААААААААААААААААААААААААААААААААААА КОЕ ЛУДИЛО ЧОЕЧЕ!!!!!!!!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :pos: :pos: :pos: :pos:[DOUBLEPOST=1477283114][/DOUBLEPOST]
JqdcKBL.gif

pbkerqn.gif

WvK9YhX.gif

x24cjT9.gif

Последно уредено:
ЛЕЛЕЕЕ УТАКМИЦАВА ЧОЕЧЕ :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1477282252][/DOUBLEPOST]ААААААААААААААААААААААААААААААААААА КОЕ ЛУДИЛО ЧОЕЧЕ!!!!!!!!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :pos: :pos: :pos: :pos:[DOUBLEPOST=1477283114][/DOUBLEPOST]
JqdcKBL.gif

pbkerqn.gif

WvK9YhX.gif

x24cjT9.gif
и повторно спорни одлуки во корист на Сиетл...

Ќе наебат вечер Хјустон кај Денвер, или? Со хендикеп од 7.5 да губат ми се играат.

Ќе наебат вечер Хјустон кај Денвер, или? Со хендикеп од 7.5 да губат ми се играат.
Не би ти препорачал, немам доверба во нападот на Денвер за толку висок хендикеп.

Polesno da pogodish od extra poen..24 i 28 jardi. :D Bash nikoj ne zasluzi da tepa na utakmicava. A ja gledav tretata cetvrtina i se mislev dali da ostanam da ja dogledam ama si legnav. Drami sum propushtil. :D

Играј го да не изгубат 7.5 хендикеп и вкупно +

Мене некако така ми иде ова..

Конечно убај утакмици :)
Синсинати 1.65
Каролина 1.70
Атланта 1.65
Далас 1.50
Денвер 1.45
Минесота 1.50

Ja ova izigrav za vecer

NE 2
Lions 2
Denver 1
Colts so chiefs +49.5
Saints so Seahawk -48.5

16 kvota :)

Ja ova izigrav za vecer

NE 2
Lions 2
Denver 1
Colts so chiefs +49.5
Saints so Seahawk -48.5

16 kvota :)
На Сиетл нема да им играат Бенет и Кем Канселор, така да одбраната може да биде пробушена. Нејќам да ти кобам пред рака, ама добра шанса има да даде Брис 25 поени на вака сериозно ослабена одбрана.

Момци ако заврши нерешено во регуларен дел, паднат сум за 1 конечен тип така ?
За Синсинати прашувам, во Моцарт е уплатено.

Момци ако заврши нерешено во регуларен дел, паднат сум за 1 конечен тип така ?
За Синсинати прашувам, во Моцарт е уплатено.
паднат си, и јас паднав на слепецот Далтон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom