Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто Норман не играше на Браун?

Одлука на тимот, според мене глупа го платија еден куп пари и цело време играше лево во одбрана најчесто против Sammie Coates. Нормално Питсбург го постави Brown лево во нападот 1 на 1 против Breeland.

On the sparing plays Norman guarded Brown, the wide receiver had zero catches. When Breeland guarded Brown, he had seven catches for 113 yards and two touchdowns.

Одлука на тимот, според мене глупа го платија еден куп пари и цело време играше лево во одбрана најчесто против Sammie Coates. Нормално Питсбург го постави Brown лево во нападот 1 на 1 против Breeland.

On the sparing plays Norman guarded Brown, the wide receiver had zero catches. When Breeland guarded Brown, he had seven catches for 113 yards and two touchdowns.
Преглупо е да платиш некој 75М и да не игра на првиот ресивер, изгледа Бекам беше во право со коментарите за Норман дека тој го направи славен. Мене ме изненади Џанорис Џенкинс од Џајантс, го немав заприметено досега во Рамс а го платија многу пари, изигра некни одлична утакмица против Дез Брајант.

Лелееее лудница каков ТД на 4-покушај,за ова само Томлин има муда.
Иначе репризава е гледа.

Зошто Норман не играше на Браун?
Sherman I Norman pokrivaat resiveri samo na taa desna strana.A revis I paterson od cardinals igraat flaster celo vreme na bilo koja strana. Zatoa nikad nema da bidat na nivo na revis iako vikendov go pregoreja nego ama zadni 5-6 godini e najdobar cb

Шерман мислам последниве 2 сезони го шетаат низ цел терен. Ревис редно е да падне во форма долго времее топ корнер. Памтам во НЕ се случуваше да им ги трча рутите на рисиверите против него од толку што ги имаше проучено :D

СК коментаторите ги имам слушано цели минута-две.
Боље да ми сецка стримот него да се нервирам со глупи коментатори.

Интересна испадна на крајот и Сихокс-Долфинс. Вилсон се покажа во вистинско светло кога највеќе требаше.
Мада без Маршон Линч тешко дека и во плејоф ќе влезат.

И јас почнав да гледам НФЛ на торенти и стримови пред неколку години и коментаторите на српски не можам да ги смислам .

Иначе конечно завршив со гледање на утакмициве од викендов , успеав 6 да видам од прво коло :cujte:

Eagles победија со Carson Wentz :oleee: одлична прва утакмица , ама сезонава тешко дека ке имаат победнички скор , Browns се толку слаби што мислам сезонава ќе бидат 0-16 , нема тим во НФЛ што можат да го победат со RGIII , а без него тешко дека и од средно школо тим ке победат :ROFLMAO:

Giants победија во Далас , во добра утакмица и мислам дека први фаворите се за NFC-East .
Cardinals , невеќе ме разочараа што изгубија од Patriots , Palmer и одбраната беа катастрофа , можда е време да бараат нов QB што ќе може да го искористи потенцијалот на тимот и да освои нешто , за Patriots нема што лошо да се каже , тимот функционира во сите линии , за секој играч имаат замена и знам дека е рано ама по мене се прв фаворит , Bill Belichick :cuc:

Rams , ебате тимот , толку пикови поебаа на Jared Goff за да го стават како неактивен на првиот натпревар , за да искуси како е да се биде на НФЛ утакмица :facepalm::facepalm::facepalm: и нормално успеаа да постигнат 0 поени против 49с тим кој ги изгуби сите добри играчи и беше прогнозирано да биде еден од најслабите тимови сезонава ( после шампионите Browns секако )

Ту бе,најјаката не ја изглеав,Метју ѕверов одлепил..., викендов не бев дома а баш неа не ја дадоја реприза.Сега ги изглеав ГБ и може да се каже дека се многу многу јаки,тоа дебелото Лејси не се запира а и Џорди ис бaaк.
Се прашувам што ќе се деси кога Ливон ќе се врати но и вака без него мислам дека
СТИЛЕРС НЕЈШ, Д СИЗН ИС АЛР !

https://twitter.com/NFL/status/776567597794025472
Хоули шит TNF во живо ќе биде стримано на твитер во ХД.

Најс (y)

Да, уште лани пред крај на сезона објавија ова.

Иначе журка на Revis Island, све ресиверите се повикани !! :icon_lol:
Многу ми се свиѓа Џино Смит, и сакав Џетс да не го земат назад Фиц, ама како игра Фиц првиве две текми :bravobe:
И од Форте сум пријатно изненаден (y)

Ако со овој тим џетс не влезат во плејоф, никогаш нема да влезат. Мислам имаат капацитет за Вајдлкарта барем. Тешко дека ќе ги престигнат НЕ поготово ако стартуваат 3-1 или 4-0.

Незнам кој колку прати колеџ фудбал, ама кој прати сигурно видел што прае у првитре 3 кола квотерот на Луисвиле Ламар Џексон.
Ако продужи ваќе ќе нема среќа у животот и ќе биде прв пик на драфтот и ќе заврши у Кливленд :icon_lol:

За тие што не пратат, дечкото има 18 ТД у 3 кола, да да 18.
И појакиот дел 8 му се пасинг тачдауни а 10 рашинг тачдауни :vozbud::vozbud:

Сем Бредфорд :vozbud: ко би реко.
Увек мерак ми се прае кој ќе изгубат Пекерс, не го можем онја Роџерс

Питсбург им еба мамичето на Бенгалс

Просеците Казнс и Норман на 0-2, а ќе биле контендери за титула :pos:

Уште да не ги ебаа судииве Лајонси, ќе беше одличен ден за мене ко фан на НФЛ, ако е некој у можност да ја гледа утакмицава, да видите што е грабеж. 17 фаули против Детроит за преку 130 јарди, у најмала рука 10 смешни одлуке, ова не сум видел одамна

Сем Бредфорд :vozbud: ко би реко.
Увек мерак ми се прае кој ќе изгубат Пекерс, не го можем онја Роџерс

Питсбург им еба мамичето на Бенгалс

Просеците Казнс и Норман на 0-2, а ќе биле контендери за титула :pos:

Уште да не ги ебаа судииве Лајонси, ќе беше одличен ден за мене ко фан на НФЛ, ако е некој у можност да ја гледа утакмицава, да видите што е грабеж. 17 фаули против Детроит за преку 130 јарди, у најмала рука 10 смешни одлуке, ова не сум видел одамна
Питерсон се повреди, ако паузира повеќе недели готови се Викингс. Роџерс полека како да паѓа, минатата сезона и овие 2 утакмици не е на неговото ниво. За Норман немам зборови, превара на векот излезе.

Браво за Бредфорд,коа го видов насмеан жал ме фати.Викингс се добра екипа,не зависат само од Питерсон и далеку се од готови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom